Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kapcsolaton kívül szex?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kapcsolaton kívül szex?

Figyelt kérdés

Amikor épp nem vagytok kapcsolatban nálatok van szex valakivel vagy inkább vártok addig, amíg lesz párotok?

Elítélendő dolog úgy lefeküdni valakivel, ha nem vagytok kapcsolatban? Vagy ez normális dolog?

Mert valaki szerint nem jó, mert úgy érzi, hogy a másiknak csak a teste kell, kihasználja, csak akkor keresi, ha épp meg akarja fektetni. Valamint, hogy az ilyen embereknek, akik nem kapcsolatban szexelnek, nincsen tartásuk, önbecsülésük, mert nem bírják ki szex nélkül.

Mások szerint meg jó, azért, mert ugye minden embernek vannak szükségletei és néha összefeküdni ugyanazzal (szexkapcsolat) vagy másokkal (egyéjszakások) kell a szükségletek kielégítéséhez. És ugyan miért tagadnák meg a jó szexet.

Nektek mi a véleményetek?

2017. okt. 6. 11:57
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
87%

Nekem a jó szexhez, kellenek az érzelmek, a bizalom, hogy ismerjem a másik vágyait és, hogy ő is ismerjen.

Egy, aránylag "idegennel" nem tudnám elengedni magam, nem tudnék elég felszabadult lenni, így talán nem is tudnám azt nyújtani, mint, amit egyébként tudnék, ez, pedig az élvezet rovására menne.

Ha ismerem, szeretem azt, akivel vagyok, akkor teljesen odaadó tudok lenni. Ismerem, hogy mivel tudom teljesen felizgatni, mit élvez, mire vágyik, akár már egy pillantásából, vagy sóhajából is. Tudom, hogy, hogy tudom nyújtani az élvezetét, vagy épp minél hamarabb a csúcsra juttatni. Ugyanez fordítva is.

Ez, szerintem egy random idegennel, vagy akivel csak olykor-olykor összejárnék, nem menne.

2017. okt. 6. 12:04
 2/12 anonim ***** válasza:
74%
Semmi rosszat nem latok benne, ha masok csinaljak, nekem nem alakult meg ugy, altalaban szexet is csak azzal tudok elkepzelni, akivel ossze is jonnek akar, nem pedig minden buta suttyoval, nekem nem eleg, hogy jol nezzen ki es kesz ehhez sem. Es eddig akivel szexeltem azzal ossze is jottunk utana. Egyebkent en kibirom szex nelkul barmikor, nem tartozik az alapszuksegleteimhez, szoval en csak akkor szexelek, ha valakit tenyleg abszolut ellenallhatatlanuk vonzonak tartok minden teren.
2017. okt. 6. 12:04
 3/12 anonim ***** válasza:
65%

Nekem ez lazán működik, mert nem érzem úgy, hogy kihasználnám a másikat, mivel kölcsönös megegyezés alapján létesítek ilyet.

Nincs szerencsém a szerelemben, soha nem volt még kapcsolatom, és lehet, h nem is lesz, de nem fogok emiatt szüzen meghalni, én párkapcsolatra lennék képtelen összejönni olyannal, akit nem szeretek (szerintem az sokkal nagyobb szemétség és kihasználás, ha elhiteted valakivel, h szereted és együtt vagytok, miközben a hátad közepére se kívánod, csak nincs jobb, meg kapcsolatfüggő vagy és muszáj valakinek a nyakán lógnod), a sima szexben viszont semmi rossz nincsen, ha mindketten élvezzük.

2017. okt. 6. 12:14
 4/12 anonim ***** válasza:
Én csak kapcsolatban szexelek, kell a lelki kapocs. 29F
2017. okt. 6. 12:27
 5/12 anonim ***** válasza:
90%

Nálam nincs. Egy pillanatig sem ítélem el azt, aki kapcsolaton kívül szexel, akár egyéjszakás, akár "dugópajtis" megoldással. Nyilván azért csinálja, mert neki jó. Azt sem gondolom, hogy ilyen esetben egyikük kihasználná a másikat, hisz nyilván mindketten ugyanazt akarják.

Nálam szimplán azért nincs ilyen, mert egyedülállóként nem vàgyom rá, ill. én a szexre nem "szükségletként" tekintek. Nekem szükséglet az evés, ivás, xarás, stb., szóval az alap fiziológiai szükségletek, amik nélkül nem tudok élni. A szex nálam nem tartozik ide.

2017. okt. 6. 12:30
 6/12 anonim ***** válasza:
65%

Csak és kizárólak kapcsolatban tudom elképzelni a szexet.

Nem ítélem el, aki kapcsolat nélkül csinálja :) Nekem nem menne.

23L

2017. okt. 6. 12:59
 7/12 anonim ***** válasza:
28%
Mondjuk azokat, akik a "szükséglet" dumával jönnek, mindig kiröhögöm :D Elhiszem, hogy élvezi, nem látok benne rosszat, csinálja ezerrel, nem értem, miért kell ilyen kifogásokat gyártani, hogy "szükséglet" :D
2017. okt. 6. 13:01
 8/12 anonim ***** válasza:
47%
7# Hat vannak ilyen allatiasabb emberek akikben ez erosebb, ha azt nezzuk, a macska is meg van veszve ha tuzel es nem dugja meg senki, orditva nyavog meg vergodik napokon keresztul. Gondolom vannak emberek is akiket megvisel a szexhiany :D
2017. okt. 6. 13:11
 9/12 anonim ***** válasza:
Nem azért szexelek mert önbizalomhiányom van vagy ilyesmik hanem azért mert élvezem.Próbáld ki egyszer. :) Nem kell mindjárt összeköltözni azzal akivel szexel sz.
2017. okt. 6. 13:22
 10/12 anonim ***** válasza:

Mindig is brutális libidóm volt, 12 éves korom óta maszturbálok napi szinten, amióta pedig nemi életet élek (10 éve) maximum három hónap kihagyásom volt, egy lelki probléma miatt. Elhiszem, hogy másoknak furcsa, ha valakinek erős a libidója, de ettől még számomra nem lesz kevésbé rossz, ha kielégületlenül fekszek le aludni. Számomra nem szükséges, de nyilvánvalóan plusz pont, ha a szexhez érzelmek is társulnak. Viszont egy arra megfelelő partnerrel, akár jobb is lehet az együttlét, mint a szerelmemmel, ugyanis nálam a konkrét fizikai érzés dominál, nem a lelki vonal, tehát ha valaki ügyesebb technikával él, nekem jobb érzés lesz, még ha lelkileg nem is kötődök hozzá.

Tudom, hogy ez furcsa, senki nem szokta megérteni, épp ezért nem is verem nagy dobra. Most szerencsére egy olyan párom van, aki szintén nagy libidóval van megáldva, és kiegészítjük egymást, nem kell magyarázkodni miatta.

Azt nem szoktam érteni, hogy pl a hozzám hasonló emberekről miért feltételezik rögtön azt, hogy csapongó életet élünk, hűtlen módon orrba szájba csalunk mindenkit válogatás nélkül? Soha nem voltam hűtlen, és nagyon komoly "szűrővel" szelektáltam mindig is (nálam az orvosi igazolás pl az egészségről alap), és pont azért vagyok teljesen elégedett a választottjaimmal, mert én mindig őszintén felvállaltam az igényeimet, nem ködösítette el őket az érzelem. Mások meg húsz év után jönnek rá, rosszabb esetben család mellett, hogy tombolni akarnak, mert sose volt rá esélyük. Szerintem ez sokkal rosszabb, hisz hazugság volt az, hogy neki minden jó és elég úgy.

N

2017. okt. 6. 13:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!