Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogy lennétek túl egy 4 hónapos kapcsolaton? (többi lent)
Másfél éve dolgozok egy helyen, ahol megismertem egy nálam 2szer idősebb pasit, ha a folyosón összefutottam vele nem a legbarátságosabb arcát mutatta, de többnyire köszönt... Aztán most június elején összejöttünk. Ma (09.11) meg szakítottunk. Ő úgy vette, hogy 4 hónapig jártunk, én viszont úgy, hogy 2 hónapot (sok helyre hívott hogy menjünk el, de többnyire nemet mondtam, és így az első 2 hónap nekem teljesen haveri viszonyban telt el, mert nem éreztem úgy iránta. 1 héten ha egyszer találkoztunk...)
Most hogy adódott volna alkalom az első együttlétre (nekem ez lett volna a legelső...Akartam a dolgot, ráadásul vele úgy éreztem, hogy nem lehet baj, mert szeretem.) szerintem beijedhettem, mert nem történt semmi az egy ágyban alváson kívül... Éjjel többször bepróbálkozott volna de elhajtottam. Reggel viszont bekattant, azt mondta, menjünk inkább, mert ennek így nincs értelme és mikor hazavitt, szakított velem... Szerinte tapasztalatlan és gyerekes vagyok, nem vagyok képes változni sem (a szüleim kezelnek gyerekként, így esélyem sincs, hogy felnőttként tudjak bárki felé is megnyilvánulni). Mióta vele vagyok/voltam pedig igen sokat változtattam az életmódomon/viselkedésemen stb. Sok mindenben igaza van/volt, ami első hallásra nekem csak b*sztatásnak tűnt.
MA reggel, szakítás óta 2szer beszéltem vele, (hogy tényleg nem lehetne még egyszer megpróbálni, és hogy ezek után mi legyen a munkahelyen) igazából normálisan lehetett vele beszélni, de akkor se tudom, hogy fogok elmenni mellette a hosszú folyosón, anélkül hogy ne néznék rá... Azt mondta: "Ne is nézzek rá, keressek mást, sokan dolgoznak még ott, meg amúgy is kiszeretett belőlem, több esélyem nincs, ez a "kapcsolat" csak szenvedés volt. Beszélgetni sem fog velem (mert ugyan miről)"
Kiszeretni nem lesz könnyű belőle, ráadásul folyamatosan hiányzik, onnan munkahelyről meg nem kell másik pasi! Tudtam, hogy ez lesz, hogy mire én teljesen belezúgok, vége lesz. Ötlet, hogy hogy legyek túl rajta minél hamarabb, egyáltalán hogy kezeljem a munkahelyi dolgot ha ő így áll hozzá...?
Mondhatni ő volt az első komoly kapcsolatom, így azért bátorkodtam írni, mert még sose volt ilyenbe részem.
Köszi előre is a válaszokat.
22/L
6éves kapcsolatot zárok most le..
Nem akarom leszólni, hogy a 4 hónap az semmi, mert az is lehet tartalmas és mély. De még nem tartassz ott gondolom hogy mindenről ő jut az eszedbe, bármerre mész, kvázi mindenhez és mindenkihez aki körülötted van köze van/köze volt.
Menni fog az, csak adj időt neki.
Kedves 3. hozzászóló! Sajnálom a kapcsolatodat, hogy vége lett.
Tudom, hogy 4 hónap nem sok (jó nekem még így is csak 2 volt) de sajnos nálam még a beszűrődő utca zajáról is Ő jut eszembe. Úgy konkrétan mindenről. Ha egyszer kisírom magam elmúlhat a dolog?
az előző kapcsolatai 2-3 évig tartottak.. Nem csak azt akarta.
Igazából ő tényleg rendesen ki is mutatta hogy szeret, sok puszival, csókkal stb. de én meg úgy nem, ahogy ő. Mármint nyilván viszonoztam de nem pont úgy ahogy ő...és lehet ez volt a baj...
na jó van nem nyirvákolok már. én bajom, kész, túlteszem magam rajta.
azért köszi a válaszokat!
"az előző kapcsolatai 2-3 évig tartottak.. Nem csak azt akarta."
Erre valami bizonyíték is van, azon kívül, hogy ő azt mondta? Minden pasi ezt mondja, az is, aki az elmúlt hónapban 20 különböző nőt dugott meg 5 különböző szórakozóhelyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!