Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Jogos, hogy idegesít? Miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogos, hogy idegesít? Miért csinálhatja?

Figyelt kérdés
Rámír, de ő alig-alig kérdez. Ha én kérdezek válaszol pár mondatban meg ilyenek, de ő nem igazán dob be semmi témát, nem nagyon érdeklődik felőlem, pedig meg akar ismerni meg elhívott még találkozni is. Annyira idegesít, hogy az nem igaz. Mielőtt találkoztunk akkor tök sokat kérdezet, meg írt folyton mostmeg egy kicsit ellaposodott. Nem arról van szó, hogy le akar rázni, vagy flegma lett, csak értitek...már nem olyan érdeklődő, mint volt. Igaz az is, hogy reggeltől este beszélünk, de akkor is. Normális ez a jelenség?Miért lehet ez? Nem vagyunk kapcsolatban, csak ismerkedünk, randizunk.
2017. okt. 3. 10:39
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha a találkozó után lett ilyen,akkor lehet,hogy már nem tetszel neki,csak nem tudja hogy mondja el.
2017. okt. 3. 10:42
 2/6 anonim ***** válasza:
Azon kívül mit csináljon, hogy elhívott egy találkozóra. Lehet ő is élőben és és nem interneten.
2017. okt. 3. 10:43
 3/6 A kérdező kommentje:
De tetszettem neki ez egészen biztos, mint írtam mindig rám ír, meg írta, hogy találkozni akar. Ezért nem értem, miért nem kérdezget annyit mint régem meg hasonló.
2017. okt. 3. 10:44
 4/6 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy csak utál chatelgetni és inkább élőben bontakozik ki? Én is ilyen vagyok, csak nőként, neten nem lehet velem semmiről sem pötyögni, kegyetlenül gyűlölöm. Ha pedig valaki állandóan, naponta többször cseverészni akarna, akkor azonnal lezárnám az ismerkedést. Szerintem túl sok ez így neki és meg is tudom érteni, inkább menjetek élőben valamerre és ne pötyögjetek állandóan napközben.
2017. okt. 3. 10:46
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Én pasi vagyok és ki nem állhatom a felesleges csetelgetést órákon át. Frusztrál.

Találkozzatok!

2017. okt. 3. 11:28
 6/6 anonim ***** válasza:
Lehet tényleg nem szeret neten beszélgetni, inkább élőben. Hány évesek vagytok? A randin milyen volt? Lehet, hogy nem akar komolyabbat a találkozás óta, csak bunkó sem akar lenni. Vagy talonban tart és azért ír néha.
2017. okt. 3. 13:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!