Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért idegesít ennyire?
Sziasztok, érdekelne hogy miért van ez? Ti mit tennétek a helyemben?
Nos az a helyzet, hogy a barátnőm anyja elégé befolyásolja/szabályozgatja a barátnőmet.
Ez számomra nagyon zavaró/idegesítő. Kezdek kiábrándulni a barátnőmből. Néha, kedvem sincs átmenni hallgatni ezeket a hülyeségeket.
Múltkor a barátnőm itt volt nálunk, és írt neki az anyja hogy menjen haza mert fél 9 van...
Akárhányszor elmegyünk sétálni, végig járja a falut hogy merre vagyunk. De ha ők el mennek én nem megyek utánuk...
Ma is azt mondta a barátnőmnek hogy nem mehet sehova mert már sötét van.
Mindig érzelmileg zsarolja. Azt mondja hogy belefog halni, nem bírja tovább stb...
Én próbáltam már mindent. Próbáltam szépen szólni, megbeszélni 3-an. Próbáltam erényesebben és felemelni a hangomat. De csak egy ideig tartsa magát hozzá. Utána minden ugyan úgy megy.
Akárhányszor erényesebben szolok, a lánya háta mögé bújik. (Nem tudom ti hogy vagytok vele. De én nagyon nem szeretem az ilyen embereket.)
Nagyon idegesítő mikkor elmegyünk egy jót sétálni, jól érezzük magunkat. Aztán hirtelen megjelenik az anyja. És a barátnőm elkezd sírni. Hiába szolunk neki szépen.
Azt még hozzá tenném, hogy semmi szégyen érzet nincs a barátnőm anyjában. Képes reggel/este is ide jönni hozzánk, keresni a barátnőmet.
Azon is problémázik ha a barátnőm épp dolgozik vagy ha nem.
Ha elmegy dolgozni problémázik, ha pedig nem akkor azon.
Beszélgettem már a barátnőmmel is erről. Próbáltam neki segíteni. De nem állhatok ki mellette mindig. Ha így folytatja anyja mellet fogja leélni az életet. Jelenleg 29 éves. Ő a probléma megoldását az elköltözésben lássa. De szerintem, csak a sarkára kellene hogy álljon. Nem kellene hogy hagyja magát.
"Miért idegesít ennyire?
Sziasztok, érdekelne hogy miért van ez? Ti mit tennétek a helyemben?
Nos az a helyzet, " Hosszu az informácio nélküli bevezetés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!