Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek, ha idegesít, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha idegesít, hogy a barátom volt már lánnyal előttem?

Figyelt kérdés
Mondjuk 22 éves létére előttem csak egy lánnyal volt, de csak ilyen laza kapcsolatban voltak, néha összejártak. Nekem a barátom volt minden értelemben az első, lehet azért esik rosszul. Meg hogy érzelmek nélkül csinálta. Mindig mondja, hogy nem volt az igazi, meg fájt neki (nagyon szűk volt a lány), de akkor is idegesít. Kb egy nap húszszor lecsekkolom a lányt, tudom hogy beteges... 19/L
2017. jan. 30. 20:37
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
Komoly kapcsolatra veled jott ossze. Kit erdekel az ex?
2017. jan. 30. 20:38
 2/20 A kérdező kommentje:
A tudat, hogy járt már előttem másban... plusz ő is bekapta a péniszét, megcsókolta... fujj:)
2017. jan. 30. 20:38
 3/20 anonim ***** válasza:
84%
Bedugta mashova is, es akkor mi van? Neha talan eszebe jut par percre es ennyi.
2017. jan. 30. 20:40
 4/20 A kérdező kommentje:
Tudom, de a szüzessége elvesztésére emlélszik az ember, szóval erre fog emlékezni.
2017. jan. 30. 20:42
 5/20 anonim ***** válasza:
100%

Van egy rossz hírem kislány! Innentől ez kb mindig így lesz. A legtöbb embernek akivel meg fogsz ismerkedni van múltja.

Pár év múlva már olyanok is jönnek, akiknek menyasszonyuk volt, esetleg elváltak, sőt lehet, hogy még gyerekük is. Ez már csak így működik, a következő kapcsolatodban te sem leszel szűz ;)

2017. jan. 30. 20:44
 6/20 anonim ***** válasza:
86%

Es akkor mi van? Tovabbra sem ertem. En sem es a baratom sem egymassal vesztettuk el. Talan 1-2x visszagondolok az elsore egy fel percre es ennyi, semmivel nincs tobb jelentosege annak a szexnek utolag, mint akarmelyik masiknak.

Talan fel kellett volna nonod agyban is, mielott nemi eletet kezdtek elni...

2017. jan. 30. 20:45
 7/20 anonim ***** válasza:
94%
Felteszem a kérdést: ilyen áron minek neked egyáltalán valaki is partnerként?
2017. jan. 30. 20:48
 8/20 A kérdező kommentje:
De legalább ti kapcsolatban voltatok. Ők meg csak szexelni jártak össze.
2017. jan. 30. 20:48
 9/20 A kérdező kommentje:
Jó, lehet, hogy csak én fújom fel a dolgokat, mert én vele voltam először, és én egész életemben rá fogok emlékezni. Titeket egy picit se zavart a párotokban, hogy már volt mással? Nem képzeltétek el?
2017. jan. 30. 20:51
 10/20 anonim ***** válasza:
91%

"Mindig mondja, hogy nem volt az igazi, meg fájt neki (nagyon szűk volt a lány"

már nem azért de elég tré hogy ilyen témákon csüngtök, hogy az előző szexpajtinak szűk volt a luka...

ezek után nem is csodálom, hogy frusztrál ez az egész, engem is felbaszna ha a csajom azzal pesztrálna, hogy az előző pasijának a vimes doboz pélója szétszaggatta a punikáját.

le kéne szakadni a témáról, és egymással foglalkozni, főleg a pasidnak nem kéne kicsit magába néznie, hogy normális dolog e a szexuális "élményeit" pont neked elemeznie.

2017. jan. 30. 20:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!