Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha idegesít, hogy a barátom volt már lánnyal előttem?
Egyrészt minek ellenőrzöd a csajt? Ha még szerelmesek se voltak, akkor szinte biztos hogy nem megy vissza hozzá, felesleges féltékenynek lenni, magadat biztosan, de lehet a párod is tönkreteszed vele.
Másrészt pedig el kell hogy keserítselek: ha 19 éves vagy, és feltételezem idősebb fiúkat keresel párkapcsolatra, akkor elég kevés szüzet fogsz találni, sőt ahogy egyre idősebbekkel ismerkedsz (ahogy te is idősödsz nyilván), egyre kevesebb lesz.
Megint tipikus eset, hogy kérdezel valami intimet a barátodtól, ő elmondja, erre bedurcázol. Kapj már észhez!
- Mert hogy gondolom nem magától hozta fel neked és kezdett el sztorizni róla.
Mellesleg nekem is a párom volt az első. Jobbat mondok, ő rendesen kiélte magát, nem egy lánnyal volt előttem, hanem többel. Sőt, én is kérdeztem az exeiről, akivel 2 héttel előttem szakított is. ÉS elmondta, a szex részét is. Nem volt jó vele. Nálad is ez a helyzet, nem azt mondta, hogy hú de jó volt és mennyi mindent csináltak. Miért pörögsz rajta? Tökre nem érdekli, csak te rázod magad a témán, másrészt meg tanuld meg, hogy nem kérdezel ah nem akarod hallani a választ vagy csak besértődsz.
Én azt mondom inkább értékeld, hogy beszélt róla, különben biztos lehetsz benne, hogy legközelebb majd nem mond neked semmit ilyen téren. (Pláne, hogy itt még csak okod sincs hisztizni, mégis hisztizel.) ;)
25N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!