Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megoldás lehet, ha egy szakítás után külföldre "menekülsz" és a munkára-pénzkeresésre koncentrálsz?
A legutóbbi szakításomkor ezt NEM tettem meg, és valamilyen szinten azóta is bennem van ez a mi lett volna ha...
Maradtam egy számomra új városban, hogy szembenézek a dolgokkal, és nem menekülök.
Nem igazán jött be. Hónapokig szenvedés volt az életem.
A jelenlegi kapcsolatom rövid ideje tart, de szenvedélyes, és sajnos pont ez miatt tele van veszekedéssel is.
Mindkettőnk elbizonytalanodott egymást tekintve.
Szeretem, és ezen sorok között is úgy érzem h a szívem szakad meg mert ismét tönkremenőfélben van egy kapcsolatom. hurrá. :(
Szóval a kérdés az, hogy megoldás-e ha kimegyek? Segíthet-e? lennének ismerőseim is, akik segítenének (legalábbis most ezt mondják).
Anyagilag biztosan előrelépés lenne. Bár itthon sem keresek rosszul, és kényelmes munkám van (kopp kopp).
De utálom már ezt a várost, a magyar mentalitást, és nem látom értelmét megint annak, hogy hónapokig űzzem hajtsam az ismerkedést, legyek egy lelki roncs, hisz nagyon barátaim sincsenek itt.
Úgy vélem, ha kimennék, lehet ugyanígy egyedül lennék mint most, de legalább lenne pénzem, és 3-4 év alatt össze tudnék gyűjteni annyit, amiből itthon már lehetne valamit kezdeni magammal, ha egyáltalán hazajönnék.
Plusz ugye átmeneti boldogságot igenis adhatnak a márkás dolgok, ha kicsit nagyobb lábon élhetek, önbizalmat ad, többször engedhetnék meg magamnak pár napos kiruccanást tengerpartra vagy bármi.
1 év eltelt az életemből, és sehova sem haladtam.
26/F
Kiben mit vált ki egy szakítás.... valaki menekül, begubozik se buli se tarsosag, barátság extrákkal.... sorolhatnám meg.
Számos olyan dolog van amitől megszabadulsz a fájó gondolatoktol, én pl munkába fejtettem ezt az időt. És persze eltűntem egy kis időre a szeme elől....:(
köszi utsó, és respect! 8 és fél év...atyaég...
kitartás!
utsó előttinek:
hiába szeretjük egymást és akarjuk nagyon, ha nem működik, kevés a szerelem meg a szeretet, nem tud mindent legyőzni ezt be kell látni.
#13-as! lehet fél év múlva rájöttök mégsem megy külön..nálunk is ez volt! lehet jót fog tenni, kívánom nektek!!
Kérdező vágj bele mit veszíthetsz, elég vagány vagy nem lesz gond...bár én mehetnék de ideköt a nagyfiam, is.. de egyet tudj: saját magad elől és a fájdalom elől sajnos nem menekülhetsz nekem is többéves kapcsolatom szakadt meg csak vergődünk fél éve..fizikailag fáj. De az biztos hogy a figyelmedet eltereled..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!