Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet elhitetni egy önbizalomhiányos csajjal, hogy szép és számomra tényleg nagyon tetszik?
Hú, hát ez elég nehéz lesz.
Én is ilyen lány vagyok, sajnos. Nekem az segített, hogy egy olyan társaságba kerültem be, ahol sok volt a magabiztos lány, és talán rám is ragadt belőle.
Nem feltétlen kell mindig bókolnod, de ezek biztos nagyon jól esnek neki, hogy megjegyzed, "milyen csinos vagy ma", aztán csak ilyen apró megszólalások, amikkel azt tudod sugallni.
Légy türelmes vele, ez elég nehéz. :)
Mondom, hogy nem rossz szándékból akarok önbizalmat szerezni neki!
Köszönöm a válaszodat #4. Szoktam bókolni neki, de most is kapásból visszavágta rá, hogy márpedig ő egyáltalán nem csinos. Nem szoktunk találkozni, de amikor tehetem, valamennyit bókolok neki.
Egyébként szerintem itt neked nincs sok tennivalód.
Nyilván számít ez is, de neki kell helyrerakni a fejében a dolgokat.
Sajnos, nálam ez az önbizalomhiány rengeteg problémát szült, de aztán, csak sikerült elfogadnom magam.:)
#4es voltam.
Ne kezdj vele semmit.
Egy rohadt nagy szenvedés lesz az egész kapcsolat, inkább keress egészséges lányt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!