Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meg tudnátok bocsátani a párotoknak ha pont azzal bántana meg szándékosan amivel tudja, hogy beléd lehet taposni?
Ez sok mindentől függ... De az ember sokszor mond mérgében olyat amit később megbán. Próbáljátok meg megbeszélni.
Ne a gyakoris okoskodók döntsék el helyetted, hanem te mérlegeld a helyzetet.
Nálunk is volt egy mélypont, megismerkedésünk után másfél évvel, amikor párom nagyon de nagyon megbántott és ott megingott a kapcsolatunk. De túljutottunk rajta, megbeszéltük és hagytunk időt, hogy ez lecsillapodjon. Azóta minden happy.
Ha megcsalt téged, akkor az nyilván megbocsáthatatlan.
Ez a kérdés nem csak a párkapcsolatra vonatkozik.
Személy szerint engem sokszor bántottak meg így, de nem a párom, hanem jó ismerős, családtagok, anyám-apám, tanárok, stb... Megbocsátani ? teljesen sose lehet szerintem.
Mindig benne marad az emberben, amit az illető mondott rá.
Nem, semmiképp sem.
Ha szeretek valakit, nem akar neki semmiképp sem fájdalmat okozni a veszekedésben sem, és figyelek hogy ne bántsam meg mert annyira szeretem.
Ő neki a célja az volt hogy te rosszul érezd magad, fájjon neked. Hiányzik a valódi szeretet.
Tudod, van abban valami, hogy azt bántjuk, akit a legjobban szeretünk és sokszor pont azzal a dologgal, ami a legfájóbb pontja.
A kérdésedre nem lehet így érdemleges választ adni... Csak egy példa : én nagyon szerettem a Nagymamámat, a világon Hozzá ragaszkodtam legjobban... Ő az egyik legfájóbb pontom, már elhunyt. Tehát ha valaki azzal taposna belém, hogy Rá mond jelzőket, Őt ócsárolja , nem hiszem, hogy ugyanúgy tudnék nézni már az illetőre.
Tehát Neked kell tudnod, mennyire és mivel szúrt a lelkedbe...
Az az igazság, hogy mérgében, dühében sokmindent mond az ember.
Ha ez rendszeres, akkor azt gondolom, megfontolandó a kapcsolat. Nem mindig mentség az, hogy " dühös voltam. "
Azért lennénk emberek, hogy tudjunk uralkodni az indulatainkon.
Te tudod. Beszéljetek sokat egymással.
Nem.
És attól, mert valaki dühös, nem kell személyeskedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!