Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a nőknek nincs problémájuk az alacsony pasikkal, akkor miért leplezik le magukat folyton ezeknél a kérdéseknél?
Egy kommentelő írta ki nemrég ezt a kérdést: https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyeb..
Naná, hogy egyből szóba kerültek a "srác kis gnóm", "törpe" és "ha magasabb lenne akkor bejönne típusú" kommentek. De most komolyan! Ha valakinek a szemére vetik, hogy c***ny, meleg stb. az rasszizmus és diszkrimináció, de ha letörpézik, legnómozzák azzal semmi probléma nincs? Milyen világban élünk, de komolyan? -_-
Felháborító! És még a csajok altatnak itt engem, hogy a 170 centimmel egyáltalán nincs okom panaszra és másban kell keresnem a hibát. Bicskanyitogatóan képmutatóak a nők!
diszkrimináció :D :D :D
mintha törvényes jogod lenne, hogy pinához juss :D pofám leszakad
Abba már belegondoltál, hogy A nőt egyszerűen nem érdekli a magasság, B kifejezetten kerüli a magas pasikat, míg C csak a magas srácokért van oda, és neki 185 centinél kezdődik az ideálja?
Igen, nyilván a nők többsége a C-hez hasonlóan gondolkozik, és a magasabb pasikat szereti. Azonban ha 1000-ből 1-et nem találtál magadnak, akkor tényleg nem a magasságoddal van a hiba.
21/L
Érdekes, hogy azokon a válaszokon mindig átsiklasz ezeknél a kérdéseknél, ahol a nők nem akarnak magas pasit? Mert mindig vannak ilyenek is. Az szerintem jogos elvárás egy nőtől, hogy a párja ne legyen alacsonyabb nála. (nem minden nő várja ezt el, de a nagy többség), mivel az átlag női magasság 165 cm ezért bőven válogathatnál a 150-170 cm magasak között. Ha csak a magasság lenne a problémád. Hidd el, Tom Cruise mindig jó nőhöz jut, pedig a párjai is gazdag színésznők voltak mind akik akárkit megkaphattak volna, de nekik ő kellett a 170 akárhányas magasságával.
A te bajod nem a magasságod, hanem a személyiséged és gondolom a külsőd is, ezt nem látom. Csak a magasság önmagában nem óriási gond. Én mindig el szoktam mondani, hogy az exem 165 cm magas volt (én 162)és ez nem zavart, sőt. Táncnál előny ha kb egymagasak vagytok. Ha csajozni akarsz tanulj meg táncolni, szét fognak szedni a nők mert kevés férfi táncol és kell a partner!
"mintha törvényes jogod lenne, hogy pinához juss"
Nem, de akkor nincs is joga senkinek sem a szememre vetnie a szüzességemet ("Jaj, ilyen jóképű fiatalembernek miért nincs még barátnője" - hányszor hallottam már) vagy akár a nemi identitásomat (azt is megkaptam már, hogy meleg vagyok). A kormányt meg aztán végképp lesz***m, amikor a népességnövekedésről papol. Rajtam biztosan nem múlna.
170 centivel simán lehet csajozni - elég sok FÉRFINAK sikerül -, neked nem a magasságoddal van gond, hanem töketlen kisfiú vagy.
Ennyi, a párom 166 centi és mindig volt/ van hosszútávú kapcsolata, és nem, nem keresi szarrá magát, és autója sincs.
28n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!