Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én gondolom/tapasztalom úgy, hogy a cuckolddal kapcsolatban a legtöbb nő elég álszent itt az oldalon?
Izgat a cuckold(de nem az a felállás, hogy az én feleségem más, hanem én a másét).
Itt az oldalon gyakran bukkanok ilyen kérdésbe, aztán az esetek 99%-ban eléggé elutasítják.
A való világban meg azt látom, hogy jó, ha nem is minden nő, de szerintem egy átlagos, mondjuk 8 éve már kapcsolatban élő nő annyira nem utasítja el a lehetőséget, sőt eléggé szimpatikus nekik a "szabadság".
Szerintem 10 nőből 6-7 tuti belemegy, ha minden feltétel adott meg képes a férj kompromisszumra.
"Igaza van a kérdezőnek!Ez ugyan olyan, hogy állításuk szerint itt egy nő se csalja a párját, mindenki tökéletes házasságban vagy kapcsolatban él.
Közben a munkahelyemen meg a "jól" kinéző házas nők 99%-a szeretőt tart és nem volt ez másképp másik munkahelyemen se."
Az, hogy a te munkahelyeiden mi van, az ott van.Nem hinném, hogy a kolléganőid ide irkálnának, bár ezt nem lehet tudni biztosra.Én magamból kiindulva válaszolok ide, ha válaszolok.A nem tetszésedet a tisztelt munkatársaidnak fejezd ki és ne az ideíró nőket kritizáld.Mi nem dolgozunk veled egy helyen, tehát nem tőlünk látod a csalásokat.A fent idézett véleményed akkor állná meg a helyét, ha az ittenieket látnád így viselkedni.
Szerintem te vagy álszent.
Te másét igen, de a tiédet neeem lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!