Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak én gondolom/tapasztalom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én gondolom/tapasztalom úgy, hogy a cuckolddal kapcsolatban a legtöbb nő elég álszent itt az oldalon?

Figyelt kérdés

Izgat a cuckold(de nem az a felállás, hogy az én feleségem más, hanem én a másét).

Itt az oldalon gyakran bukkanok ilyen kérdésbe, aztán az esetek 99%-ban eléggé elutasítják.

A való világban meg azt látom, hogy jó, ha nem is minden nő, de szerintem egy átlagos, mondjuk 8 éve már kapcsolatban élő nő annyira nem utasítja el a lehetőséget, sőt eléggé szimpatikus nekik a "szabadság".

Szerintem 10 nőből 6-7 tuti belemegy, ha minden feltétel adott meg képes a férj kompromisszumra.

2017. szept. 29. 14:47
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
0%

Én csak úgy gondolom, hogy nem fogják fel, hogy ez olyan mint egy fétis, vágy, nem tudom hogy mondjam.

Nem álszentnek nevezném őket, de az nem jut el a kis agyukig, hogy ha párjuk erre kéri őket, nem azért kéri mert nem szereti, vagy mert beteg, vagy ki akarja használni, vagy megcsalási próba.

Mondom úgy, hogy engem sose kértek, kérnének, és én se kérném ezt.

2017. szept. 29. 14:48
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
En nem mennek bele 6-8 ev mulva se, nekem akkor mar a nyitott kapcsolat szimpatikusabb, ha mindenkepp felre akarunk lepni, de attol rosszul vagyok, hogy a ferjem nezze vagy akar csak kibeszeljuk egymasnak, ki hogy dugott masokkal.
2017. szept. 29. 14:49
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Mi a bánat az?
2017. szept. 29. 14:50
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Semmilyen alszentseg nincs abban, hogy nok nem akarnak massal dugni a parjuk jelenleteben.
2017. szept. 29. 15:00
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Jaaa, hogy az nem tetszene, ha a te feleségedet más, csak hogy te másét. Na, mesélj még ;)

22/L

2017. szept. 29. 15:08
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Tudod kérdező, az a 6-7 nő, aki Szerinted tutira belemenne, az nem biztos, hogy idejár a gyakorira, hanem élőben csinálja.Akik meg itt válaszolnak, azok nem szeretnének ilyen jellegű fetisiszta hajlamú emberek játékszerévé válni.
2017. szept. 29. 15:16
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
A való világ melyik része alapján gondolod ezeket? Nekem fogalmam sincs, hogy milyenek az arányok, de kíváncsi vagyok, te honnan veszed.
2017. szept. 29. 16:32
 8/14 anonim ***** válasza:
63%
Ezeket a kérdéseket te és még 2-3 szerencsétlen forszírozza itt és ennyi. Arányaiban több a pisiszexes vagy bdsm-es kérdés, pedig abban sincs benne 10ből 6-7, nemhogy ebben a baromságban.
2017. szept. 29. 18:47
 9/14 anonim ***** válasza:
33%

Nem kell gyerekek erősködni.

Igaza van a kérdezőnek!Ez ugyan olyan, hogy állításuk szerint itt egy nő se csalja a párját, mindenki tökéletes házasságban vagy kapcsolatban él.

Közben a munkahelyemen meg a "jól" kinéző házas nők 99%-a szeretőt tart és nem volt ez másképp másik munkahelyemen se.

Tehát lehet itt osztani az észt, de nem vagytok hitelesek számomra!

2017. szept. 29. 19:09
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
A Te feleségedet más miért nem?
2017. szept. 29. 19:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!