Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan lehetne ezt tálalni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehetne ezt tálalni itthon?

Figyelt kérdés

27 éves lány vagyok, de még itthon lakok.

Nem olyan régóta lett barátom.Nagymamám és a testvérem ismerik, már többször is beszélgettek és rendesnek, normálisnak tartják.

Apukám is "ismeri", mert Kedden mikor mentünk a városba, akkor össze futottunk és kezet is fogtak.

Én a testvéremmel és a nagymamámmal lakok(anyukánk meghalt).

Szinte minden nap találkozunk, pár órára, ahogy sikerül (12 percre lakunk egymástól.)

Mindig jön értem, haza is kísér.

Már a múlt héten felvetette, hogy jövő héten azaz most szombaton szeretne egész nap velem lenni és elvinni Tihanyba kirándulni (innen kb 30 km.)

Hát nem annyira örült neki, de ez még nem fix.

A mamám elég konzervatív gondolkodású, sokszor voltak ilyen viták az előző barátaimnál is.

Nos, most el szeretne úgy vinni, hogy másnap jönnénk haza.

És ezt hogyan kéne tálalni?

Ma délután is kiakadt, hogy már megint mész? pedig csak két és fél órát voltam el.

A héten ő éjszakás és most szombaton és vasárnap pont szabadnapja lenne.

Tudom, hogy nem kéne engedély, de ő mindig is ilyen volt.

Nagyon szeretem, de ezzel kikészít.

Tesómmal is ilyen, bár neki nincs barátja.

2017. szept. 28. 21:32
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
96%
A legtobb nagymama ilyen. Ez most csunya lesz, de az ilyen dolgait magasrol le kell szarni. Majd abbahagyja. Ha nem, akkor meg elviszed a pszichiatriara meg a neurologiara, irnak fel a depressziojara gyogyszert. Az enyem is ilyen. Nem tudsz vele mit csinalni. Szeretem, imadom, de amikor erre rakezd, akkor otthagyom a fenebe, majd abbahagyja. Kesobb visszamegyek, akkor meg mintha par oraval azelott nem is lett volna semmi...
2017. szept. 28. 21:55
 12/26 anonim ***** válasza:
100%
83 evesen az is baj, hogy sok gyogyszert szed? Ne idegesits mar, 83 evesen rohadtul orulni kell neki, hogy ilyen jo allapotban van, sot, annak, hogy egyaltalan el. Nem sokan elnek ilyen sokaig. Ha megerem ezt a kort, akkor attol is arha boldog lennek, ha egyedul kikell tudnam torolni a seggem.
2017. szept. 28. 21:57
 13/26 anonim ***** válasza:
100%
Mond meg a nagyinak hogy ne aggodjon erted, ma reg nem vagy szuz es rendes megdug majd a parod ha elenged.
2017. szept. 28. 21:58
 14/26 A kérdező kommentje:

Apa, bár ő sem itthon él, hanem a párjával, de minden nap haza néz, meg tesómmal egy irodában dolgozik, ő ilyen szempontból tök laza, és ha esetleg!

Rá hivatkozom, akkor meg kiakad, meg ezt apád sem díjazná szöveggel jön.

Én tényleg nagyon szeretem, de ne tudd meg milyen gyomor görcsöm volt ma is, hogy eljöttem, szegény barátom alig bírt megnyugtatni, de látom rajta, hogy mennyire azon van ő is, hogy minél előbb kiszakadjak innen, de ez most egyelőre még nem megoldható, de majd szeretnénk.

2017. szept. 28. 22:00
 15/26 A kérdező kommentje:

13 ás, nem kell bunkó módon válaszolni, nem azért akarunk együtt lenni, hogy du...Junk, hanem egy kicsit kiszakadjak abból a környezetből.

Csak ugye én nagyon lelkiismeretes vagyok és nagyon a szívemre veszem ezeket.

De akkor leszek egy kicsit önző, ez van.

És igenis örülök neki, hogy él, de mindig azt kapom y hogy én kikészítem és szar vagyok.

De köszönöm szépen a normális válaszokat.

2017. szept. 28. 22:05
 16/26 anonim ***** válasza:
81%

Nem szeretem az ilyen keserű öregasszonyokat, igazi energia vámpírok, és szándékosan sajnáltatják magukat, mert meg vannak fásulva.

Az én mamám 85 évesen még mindig úgy viselkedik, mint egy fiatal 30-as nő.

Pont ezért szerettem, ellentétben a másik megkeseredett önsajnáltató mamámat, aki 2 perc alatt lehúzott az életről az állandó pesszimista negatív beszólásaival.

A kérdés meg szerintem kamu.

2017. szept. 28. 22:11
 17/26 A kérdező kommentje:

Egyáltalán nem kamu!

Bár az lenne!

Tényleg ilyen nagymamám.

És ez az energia vámpír dolog elég durva, mert sokszor így viselkedik.

2017. szept. 28. 22:14
 18/26 anonim ***** válasza:
100%

Ezekkel a szövegekkel, kiakadásokkal csak manipulálni akar titeket az öreglány. Ezzel tart magánál titeket. Fél, hogy egyedül marad, akkor is ha ez abszolút nem így van, és ezzel a viselkedésével irányítja a családot. Megszokta, hogy ez a módszer mindig használ, ezért minden esetben ezt használja, hogy az legyen amit ő akar, és mivel ti szeretitek engedtek neki. Ez egy bevált módszer neki (mint a kicsiknél a hiszti).

Ki kell állnod magadért, 27 éves felnőtt nő vagy, akinek joga önálló döntéseket hoznia az életében. TE DÖNTESZ AZ ÉLETEDRŐL! nem a mama.

Fájni fog neki, meg bedurcizik, ahogy szokott, de meg kell értenie, hogy nem ő parancsol.

MENJ EL TIHANYBA! Odaállsz elé, és kijelented neki, hog "szeretlek mama, de ezt a fiút is szeretem, ezért elmegydk vele Tihanyba, majd vasárnap jövök."

A nagyid mit csinált 27 évesen? Fogadok hogy nem azt amit a 80 éves nagyanyja.

Légy bátor, önálló, TEDD AZT AMI TÉGED BOLDOGGÁ TESZ, NE AZT AMIT A NAGYMAMA AKAR!

Remélem jól döntesz és szuper hétvéged lesz Tihanyban! :)

És ne legyen lelkiismeretfurdalásod! :)

2017. szept. 28. 22:25
 19/26 anonim ***** válasza:
*nagyanyja akart/mondott
2017. szept. 28. 22:26
 20/26 anonim ***** válasza:
100%

A nagymamád érzelmileg zsarol, és 12 éves gyerekként kezel. Erről vagy leszoktatod vagy kislány maradsz még jó ideig.

Tényleg inkább 17-nek tűnnél, ha nem írtad voolna le a korod.

2017. szept. 28. 22:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!