Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit szólnátok ha azért mondta volna le a randit a pasi mert madarat ment?
Figyelt kérdés
Utólag kiderült, hogy azért mondta le "sürgős dolga akadt, légyszives ne haragudjak majd bepótoljuk" címszóval a "randinkat" (igazából ez lett volna az első, olyan randi féleség) mert látott egy nagyon sérült madarat amikor ügyet intézett egy másik városba egy park mellett és nem tudta kiverni a fejéből aztán később visszament(!) kocsival és hazavitte és otthon "ápolgatta", fecskendővel itatta meg ilyenek. Aztán két nap múlva elvitte valami madaras egyesületnek, de ezeket akkor nem említette. Ez pont egybeesett a találkozónk időpontjával, ezért nem jött el. Először azt hittem csak viccel, de kiderült, hogy nagy állatbarát szokott utalni ilyen egyesületeknek meg a kutyáját is az utcáról fogadta be. Egyébként nagyon okos, kedves, jó pasi. De azért jó, hogy akkor nem említette ezt mert már készülődni kezdtem mikor hívott. Utólag inkább furcsának/aranyosnak találom mert én ilyen pasit még eddig nem ismertem. Ti mit gondoltok? Ez normális dolog?2017. szept. 28. 13:26
21/22 anonim válasza:
Utolsó csak ott a bibi hogy ok még nem talàlkoztak .Nem mindegy hogy a pàrkapcsolatban akadnak ilyen gondok vagy màr az ismerkedésnél.Persze egyszer ez belefér de többször nem .Ez nem negativitàs hanem reâlis gondolkodás a kettő meg nem ugyanaz .:D
22/22 anonim válasza:
Szerencsés vagy kérdező egy ilyen férfival.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!