Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mekkora mértékig nem zavaró a pocak egy srácon? Van akit vonz is?
Mostanában híztam kicsit, 182 cm vagyok és 90 kiló, már pocakom is van rendesen.
A számok alapján van akinek ez nem sok, sőt, akinek még több is tetszene? (Tudok képet küldeni, aki mondana kritikát).
21/F
Az én szemléletem szerint a baj nem a "pocakoddal" van, hanem a hozzáállásoddal. Lehet csűrni-csavarni, de minél több felesleg van az emberen, annál egészségtelenebb életmódot is folytat. A pocakkal nincs baj, mert lehet ellene tenni odafigyelt étkezéssel és mozgással. Az viszont, hogy 21 évesen már azt kérded, hogy "még több is tetszene?", nos nem éppen azt vetíti előre, hogy ezen változtatni szeretnél, hanem inkább azt, hogy belekényelmesednél. Persze, lelehet élni egy életet élni minél kövérebben, csak kérdés az, hogy milyen minőségű lesz az az élet, és mennyire fogod magad kellemetlenül érezni teszem azt majd ha futni kell a gyerek után, és előbb kifáradsz, minthogy utolérnéd, vagy ha a szíved majd nem bírja az iramot, mert bizony megterhelő a szervezeted számára ezt az egészet fenntartani, működtetni.
#9:
Szerintem nem tudod milyen "ez", mert a leírásod alapján azért te mégiscsak odafigyelsz az egészségedre, és már itt más az eseted. Az előző páromnak is volt kis "pocija", és iszonyatosan szexi volt. Ilyen volt az alkata, ő sem volt nádszál, viszont ő is odafigyelt az étkezésre, mozgott is eleget, és nem úgy volt vele, hogy "vajon több is tetszene a páromnak?", hanem kihozta a helyzetéből a legjobbat.
Én sem szeretem a puha pasikat..
Kis has még bele fér, ha egyébként más gond nincs az illetővel de ha már egy kicsi mell is társul hozzá ami nem kemény, izmos az már egyáltalán nem tetszik sőt taszít.
Van akinek jól áll. Pl. most is van egy srác akinek van egy kis hasa és egyáltalán nem zavar kb. olyan magas mint te és a súlya is hasonló lehet...
Ha még ettől is nagyobb lenne még akkor is ugyanúgy imádnám, nem zavarna szerintem, mert nem a hasa miatt szerettem meg őt :)
Na jó azért annak már kevésbé örülnék, ha kórosan túlsúlyos lenne, de ez még nekem simán belefér.
A fiam idén hízott meg eléggé. Előtte nagyon jó sportoló volt, focizott a gimi csapatában, mellette kondizott. De aztán nagyon ellustult és teljesen elhanyagolta az edzéseket. Pláne nyáron. Úgyhogy januártól 25 kilót hízott, így most 100 körül mozog, és egy kicsit magasabb nálad csak. Mondanom sem kell hogy már nem olyan fürge mint év elején.
Persze nagyon mérges voltam rá, de aztán láttam hogy az önbizalma ugyanolyan jó mint azelőtt, így egy idő után megbékéltem vele valamilyen szinten. Amikor szeptemberben kilépett a focicsapatból akkor puhatolóztam újra kicsit hogy "és a lányok?" Akkor mondta hogy nemrég lett barátnője. Ő azóta is megvan, nagyon aranyos és csinos lány. Szóval biztos vannak akiknek így is tetszel.
Barátomnak is van pocakja és imádok hozzábújni, a vállán aludni, én eléggé csontos-szálkás nő vagyok.
Volt már izmos exem, de vele nem volt jó annyira ölelkezni.
25/n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!