Fiúk! Mennyire zavaró egy lányon a hájasabb has (kép)?
Figyelt kérdés
Sajnos eléggé hájas a hasam:
Amúgy kilóra nem vagyok sok, és látszik talán, hogy a lábam nem vastag, de a hasamon és derekamon elég sok háj van:-S
Mennyire vészes?
2017. júl. 27. 16:01
2/13 anonim válasza:
Figyelj, ez ember függő. Alapból, ha valaki szeret, akkor nem fogja zavarni. De tudsz tenni érte egy kis tornával biztos..
3/13 anonim válasza:
Dolgozz rajta. Nekem ez már sok. Ha csak nőiesen, arányosan telt lennél az bejönne. Mozogj többet!
5/13 anonim válasza:
Csak úgy megjegyezném hogy ülve mindenkinek formálódik egy kis háj. Inkább olyan képet kellett volna feltenned amin állsz.
6/13 anonim válasza:
Szerintem sexy.
De kinek mi tetszik.
19/F
7/13 anonim válasza:
Engem nem zavar, ha tetszik és szimpatikus esetleg megszeretem utána már nem számít. 26/F
9/13 anonim válasza:
Hát igen, tényleg jobb lett volna ha álló képet mutatsz, mert azon látszik az összkép. Ez így csalóka.
De amúgy nálam alap, hogy legyen egy kis pocija a lánynak. Szóval engem jobban zavarna ha kockás hasa lenne a páromnak. Ez nőiesebb.
10/13 anonim válasza:
Namost nem akarok paraszt lenni, de ha van hozzá cicid is, akkor szívesen megbámulnálak ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!