Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy szakitsak egy lelkibeteg emberrel aki magát bántja ha problémai vannak?
Ha szereted még önmagáért, akkor maradj vele és segíts neki amiben csak tudsz.
Ha nem szereted, akkor pedig hagyd el. Ha bármit tesz magával az nem a felelősséged. Az viszont elfogadatlan, hogy ezzel zsarol. Akkor sem, ha te számára egy kapaszkodó vagy jelenleg az életében, de ezt semmiképpen sem egy egészséges kapcsolat.
Bármelyik eset is álljon fent, célszerű lenne valahogy megértetni vele, hogy fogadjon el professzionális segítséget.
Szard már le.
Nagynénémnek is öngyilkos lett az exbarátja miután elhagyta.De ilyenkor az a legjobb, ha magaddal foglalkozol.
ROSSZABB, ha vele maradsz és boldogtalan leszel.
Úgy, hogy nem érzel felelősséget azért, ami az ő döntése, akkor menni fog. Lényegében aljas módon zsarol téged, hogy vele maradj. Ha erre van esze, akkor arra is legyen, hogy túlélje, ha valaki nem viszonozza az érzéseit.
A hozzátartozóinak, legközelebbi barátainak szólhatsz arról, hogy mit mondott, hogy legyen mellette valaki, figyeljenek rá, nehogy hülyeséget csináljon. Ennyit tudsz neki segíteni.
Nekem is sikerült egy ilyen balf.szt kifognom, pedig nem is jártunk, még csak nem is csókolóztunk, leginkább csak neten dumáltunk, de nem tetszett élőben, kifejezetten ijesztő volt, mondtam, hogy nekem a barátkozás sem fog menni, erre kiakadt, hogy ő így nem tud élni. Elővett egy kést és elrohant. Nem követtem. Legközelebb ő követett, tudta melyik buszmegállónál szállok fel, és azt mondta azt akarja, hogy fájjon annyira nekem is, mint neki, hogy nem akarok tőle semmit.
Hogy szakíts? Gyorsan.
Minél távolabb tőle és szakíts meg vele minden kapcsolatot, lehet, hogy hónapok kérdése, de egyszer le fog kopni. Az ő döntése nem a te felelősséged. Nincs olyan, hogy öngyilkosságba kergeted azzal, hogy nem leszel vele. Magát kergeti abba.
Mondd meg neki, hogy nem jelent neked semmit és ez nem fog változni. Aztán lépj le örökre.
A hármas vicces volt, felpontoztam.
Kedves Kérdező!
Azt, amit a "párod" tesz, érzelmi zsarolásnak hívják. Szeretnéd, ha a gyerekeid másik szülője éretlen személyiségű érzelmi zsaroló, instabil személyiség legyen? Na ugye.
Javaslatom a szakításra:
-gyorsan,
-egyértelműen,
-visszavonhatatlanul tedd meg.
H aztán mit kezd magával, az az ő élete. Kisírdogálja magát, szipog egy kicsit, megtörli az orrát, aztán új kalandok után néz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!