Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az gáz ha én már eldöntöttem, hogy ha vonzó lesz a srác egy kicsit is, én összejövök vele?
Gáz, mert nem megoldani akarod a problémaidat, hanem másoktól várod, hogy megoldják.
Gáz, mert egyáltalán nem érdekel, hogy milyen a másik, nem érdekelnek az értékei és semmi más, ami vele kapcsolatos, te egyszerűen nem akarsz egyedül lenni. Semmit sem akarsz adni, csak elvenni.
Gáz, mert egy olyan fontos dologba, mint a párkapcsolat, felelőtlenül és ész nélkül mész bele, ráadásul úgy, hogy ezzel tisztában is vagy. Mások is így csinálják, persze, de ők nem fogják fel.
Szóval azt gondolom erről, hogy egy lusta, gyenge tróger vagy.
En nem a gaz szot hasznalnam. Az ilyen felallastol nem szoktak tartosan boldogok lenni az emberek, de erre mindenki csak azutan jon ra, hogy megcsinalta, epp ezert tudom, hogy ugysem tudnalak lebeszelni.
Csinalhatod amugy ezt tisztessegesen is. Meg nem az oltar ele mentek csak ismerkedtek, elmondhatod neki h regota vagy egyedul es mar nagyon kinoz a magany. Vele kapcsolatban annyit mondj neki ami igaz, ne hazudja nagy erzelmeket meg vonzodast, annyit mondj neki h szimpatikus neked es kivancsi vagy ra. Mert amugy ez az igazsag, nem? O sem var toled hatalmas elkotelezodest meg rajongast, ebben biztos vagyok.
Aztan majd meglatod mi tortenik. Par het utan biztosan tisztabban fogsz latni, azalatt kialakul a vonzalom, ha nem akkor meg nem csinalsz szinjatekot es megmondod mi van. Nehany hetet mindenki kockaztat, ezt senkin nem lehet szamonkerni. Ha nem csinalsz apro onfelmenteseket meg oncsalasolat, hanem vegig oszinte vagy elsosorban magadhoz, akkor nem tudsz ugy viselkedni, hogy a masik embert atverd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!