Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti hogyan hivatkoztok a faszitokra?
Én úgy hívom, hogy "az ember". Nem vagyok egy romantikus típus, na. :)
27/N
Párom/vőlegényem (mert az), ha olyanoknak beszélek róla, akik nem ismerik. A barátom, pasim, f..zim főleg nekem túl komolytalan, az élettársam nekem nem szimpi, mert tervezem a házasodást, az uram meg... nem vagyok a tulajdona :D.
Aki ismeri, annak meg a keresztnevén nevezem.
Aki ismeri, annak név szerint, vagy hogy férjem, mivel az. Régebben persze páromként, később vőlegényemként hivatkoztam rá. Az élettárs soha nem jött a számra, mivel nem terveztünk abban leragadni. A "barátom" sosem volt, kinőttünk abból a korból már mire összejöttünk.
A "faszim" irtó közönséges, sosem használtam, azt hogy pasim néha... Anyu, és a tesóm szoktak 'az urad"-ként hivatkozni rá:) Engem nem zavar, a férjem is hivatkozik rám feleségeként, asszonyként is. Esküvő előtt is inkább "asszony" vagy "párom" vagy "menyasszonyom" voltam mint barátnő, kb mint a középiskolában...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!