Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy érjen föl az ilyenekhez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy érjen föl az ilyenekhez egy átlag (akár csinosabb) nő?

Figyelt kérdés

Mint pl.:

[link]

Fölnézek instagramra vagy lényegében akárhova, és minden második nő így néz ki. Annyira rondának érzem magam. Néha öngyilkos gondolataim támadnak :D (komolyan)

2017. szept. 25. 18:00
1 2 3 4
 11/33 A kérdező kommentje:
Ezeken is ugyanolyan, csak rosszabb minőségűek a képek és kevesebb a smink.
2017. szept. 25. 18:32
 12/33 anonim ***** válasza:
69%
Ezt akartam irni en is, ennek a nonek semmi nem hasznal, ronda mindenhogy.
2017. szept. 25. 18:34
 13/33 anonim ***** válasza:
Plasztika előtt se volt szegény egy szépség, de arra még azt mondom, oké, rendben volt. Most sajnos kritikán aluli.
2017. szept. 25. 18:39
 14/33 anonim ***** válasza:
31%
Egy ilyenhez? Remélem sosem fog felérni egy szomszéd lány típusú nő. Nekem ez utóbbiak tetszenek
2017. szept. 25. 18:42
 15/33 A kérdező kommentje:
Ezeket irigy nők írják? Vagy olyan férfiak, akik titokban ilyeneket nézegetnek, csak tagadják?
2017. szept. 25. 18:42
 16/33 anonim ***** válasza:
66%

"Ezeket irigy nők írják?"

En ferfikent irtam hogy ronda. Egy anonim oldalon mi ertelme lenne ilyet irni es titokban nezegetni?

A tobbi kerdesnel is ha megnezed, egy ferfi sem irja azt hogy agyonsminkelt, szetplasztikazott not akar, aki ugy nez ki mintha most froccsontottek volna.

Nokent miert nehez elfogadni hogy a termesztes vonzo?

2017. szept. 25. 18:53
 17/33 anonim ***** válasza:
55%

Egy csajszi bejelölt a múltkor fb-on. Nagyon szép a profilképe, az a tipikus babaarcú szőke tünci. Lövésem se volt, hogy kicsoda. Aztán nézegettem a képeken, amin a haverok jelölték be. Hááát... Köszönő viszonyban sincs az eredeti kinézete azzal, ami a saját profilján van.

Tudod, erre szokták mondani, hogy az életben nincs photoshop. ;)

Instán te is lehetsz tökéletes.

2017. szept. 25. 18:53
 18/33 anonim ***** válasza:
66%

Ha azt hiszed, hogy mindenki irigy, akinek rendben van az onertekelese, akkor veled tenyleg baj van, kezeltesd.

Kit erdekelnek ezek a neten elo, kikent, bevilagitott, mutott, filterezett szutykok? Eld a sajat eleted, talalj hobbit es ne kovess ilyen idiotakat, akiknek annyi a hamis eletuk, hogy minden fingasukat megorokitik, mert megfelelesi kenyszeruk van.

2017. szept. 25. 18:57
 19/33 anonim ***** válasza:
69%
Nézz szét a való életben. Hány ilyen nőt látsz most komolyan? Mégis annyi gyönyörű nő van, meg annyi jó kapcsolat. Például pont mostanában kezdtem el figyelni, hogy a nők nagy többsége alig sminkel körülöttem. Mégis vannak nagyon szép, jó stílusú, jól öltözött lányok szép számmal. Akinek ez a nő az ideál, az nem a valóságban él. Én úgy vagyok vele, hogy aki mondjuk háztartást vezet, dolgozik, vagy iskolába jár annak nincs ideje meg energiája minden egyes nap kicsinosítani magát ilyen szintre. Pont most raktak föl egy ilyen kérdést, hogy a pasiknak mennyire fontos, hogy a nő sminkeljen vagy valami ilyesmi. Nézd meg a kommenteket, mindenki azt írja kb (férfiak), hogy reggel kócosan, smink nélkül legyen szép egy nő. Nem kell bedőlni a kamuvilágnak.
2017. szept. 25. 19:05
 20/33 anonim ***** válasza:
83%
Nem irigy nők írják, rendben van az önértékelésem. Tök jó, hogy eddig zömében normális válaszokat kapsz, de még neked áll feljebb. Depizz be akkor és vágyakozz egy ilyen mű kinézetre.
2017. szept. 25. 19:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!