Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy érjen föl az ilyenekhez egy átlag (akár csinosabb) nő?
Mint pl.:
Fölnézek instagramra vagy lényegében akárhova, és minden második nő így néz ki. Annyira rondának érzem magam. Néha öngyilkos gondolataim támadnak :D (komolyan)
Csak azt áruld el, hogy miért akarsz egy ilyen agyonsminkelt, szétplasztikázott " nőhöz " hasonlítani ? Mi szép van rajta? A műszempilla? A feltöltött szája, ( meg mit tudom én, mi van rajta, csak futólag néztem rá. ) Vagy az ocsmány cipője, amiket hord és ami miatt a lábujjai már állítom, agyon vannak deformálódva?
Te magad adod meg a választ, csak nem látod a fától az erdőt : " minden második nő így néz ki. " Miért akarsz Te is tucatronggyá válni ?
Térjen már eszéhez minden ilyen lány, aki ilyen kérdést tesz fel !
Nekem már ezektől támadnak öngyilkos gondolataim, hogy ide fajult a világ !
Hogy néz ez ki ?...
Ne már, Kérdező, nem gondolod ezt komolyan...
Az amint instán vagy facebookon látsz az kirakat! Senki nem fogja feltölteni az előnytelen/hibákkal teli fényképét! Ez a nő agyon van plasztikázva, nagyon sok a smink rajta (így bárki lehet szép).
A testalkata (lehet szerencsés genetika) vagy sosem lakott még jól és nem evett egy jóízűt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!