Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy érjen föl az ilyenekhez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy érjen föl az ilyenekhez egy átlag (akár csinosabb) nő?

Figyelt kérdés

Mint pl.:

[link]

Fölnézek instagramra vagy lényegében akárhova, és minden második nő így néz ki. Annyira rondának érzem magam. Néha öngyilkos gondolataim támadnak :D (komolyan)

2017. szept. 25. 18:00
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
88%
Ilyen nőnek nem éppen nevezhető véglényekhez szerintem ne akar fölérni. Így látatlanban is nyugodt szívvel ki merem jelenteni, hogy te szebb vagy nála.
2017. szept. 25. 18:02
 2/33 anonim ***** válasza:
75%
Ezért hülyeség ez az insta. Nem szabad ezt alapul venni. Ha neked is csak abból állna az életed, hogy edzeni jársz, a legszebb kihívó ruhákban és sok sminkben jársz, akkor te is nézhetsz ki így. Plusz egy kis plasztika, orr csinosítás, egyebek.
2017. szept. 25. 18:09
 3/33 anonim ***** válasza:
69%
Senkihez se akarj felérni :D Ilyen nőből van több száz az instagramon. Inkább szeresd magad és ha nem tetszik valami magadon, változtass, de a legjobb ha elfogadó vagy.
2017. szept. 25. 18:10
 4/33 anonim ***** válasza:
69%
Mi látható a képen? Mert, hogy nem egy csinos nő az biztos.
2017. szept. 25. 18:11
 5/33 anonim ***** válasza:
70%
A noknek eleg furcsa elkepzelseik vannak a szepsegrol. Ennel a nonel, noiesebb ferfiak vannak.
2017. szept. 25. 18:11
 6/33 anonim ***** válasza:
77%
Nala konkretan a pasija is jobb no.
2017. szept. 25. 18:13
 7/33 anonim ***** válasza:
75%

Csak azt áruld el, hogy miért akarsz egy ilyen agyonsminkelt, szétplasztikázott " nőhöz " hasonlítani ? Mi szép van rajta? A műszempilla? A feltöltött szája, ( meg mit tudom én, mi van rajta, csak futólag néztem rá. ) Vagy az ocsmány cipője, amiket hord és ami miatt a lábujjai már állítom, agyon vannak deformálódva?

Te magad adod meg a választ, csak nem látod a fától az erdőt : " minden második nő így néz ki. " Miért akarsz Te is tucatronggyá válni ?

Térjen már eszéhez minden ilyen lány, aki ilyen kérdést tesz fel !

Nekem már ezektől támadnak öngyilkos gondolataim, hogy ide fajult a világ !

Hogy néz ez ki ?...

Ne már, Kérdező, nem gondolod ezt komolyan...

2017. szept. 25. 18:16
 8/33 anonim ***** válasza:
0%
Én is így érzek. :D
2017. szept. 25. 18:20
 9/33 anonim ***** válasza:

Az amint instán vagy facebookon látsz az kirakat! Senki nem fogja feltölteni az előnytelen/hibákkal teli fényképét! Ez a nő agyon van plasztikázva, nagyon sok a smink rajta (így bárki lehet szép).

A testalkata (lehet szerencsés genetika) vagy sosem lakott még jól és nem evett egy jóízűt.

2017. szept. 25. 18:25
 10/33 anonim ***** válasza:

Ugyanez a nő, három évvel ezelőtt, még nem annyira túlplasztikázva, mitn most.

[link]

[link]

Ugye,hogy nem olyan hű de?

2017. szept. 25. 18:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!