Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hányasra értékelnétek magatoka...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hányasra értékelnétek magatokat 10-es skálán?

Figyelt kérdés

És a környezetetek mit gondol rólatok?

Tudom, buta kérdés, inkabb tini kategória, de nagyon megy itt a szintezgetés meg skálázgatás.

Nemet, kort is írjatok legyszi.

2017. szept. 25. 13:33
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
0%
Mindjárt hányok 😂😂😂
2017. szept. 25. 16:41
 22/27 anonim ***** válasza:

Nem tudok értékelni. Nem tudom mi alapján lehetne értékelni. De csak magammal kapcsolatban.

Mindenkitől csak pozitív visszajelzést kapok, de nem akarom elfogadni, meg elhinni, az ex meg volt, hogy mondta, de sokszor mást mutatott, pl: elhúzta magát, vagy nem is reagált. Végül sose lett jó vége, ha jól éreztem vagy megpróbáltam jól érezni magam a "bőrömben".

De azt se tudom van-e értelme magam pontozni?

2017. szept. 25. 17:30
 23/27 anonim ***** válasza:

Smink nélkül 8, sminkkel 9. Személyiségre szerintem 9-10-es, habár ez azért elég szubjektív. Sok jó tulajdonságom van és nagyon kevés rossz

21/L

2017. szept. 25. 18:01
 24/27 anonim ***** válasza:

Egy nulla vagyok minden téren.

A környezetem nem mondja a képembe, de biztos mindenki ocsmánynak tart.

28F

2017. szept. 25. 18:17
 25/27 anonim ***** válasza:
3 - fogalmam sincs a környezetem mit gondol - F38
2017. szept. 25. 19:20
 26/27 anonim ***** válasza:

Külsőre smink nélkül: 2, csak azért nem 1, mert hosszú a hajam és természetesen szép, hosszú a körmöm

Külsőre sminkkel: 3

Belsőre: 9, az húzza le, hogy hajlamos vagyok bedepezni

A környezetemet meg nem tudom. Egyedül a barátom véleményét gondolom őszintének, neki külsőre is tetszem egyébként.

21/L

2017. szept. 25. 19:22
 27/27 anonim ***** válasza:
Mindenki 0-ra értékel. (35F)
2017. szept. 25. 22:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!