Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tőkésréce kérdése:
Igaz az, hogy a rendszeres szexuális élet eltűnteti az aknét (pattanásokat)?
Figyelt kérdés
Hát én már fél éve nem szexeltem, és eddig csak rövidebb kapcsolataim voltak. Mellkasomon, hátamon, felkaromon és az arcomon bizony előjönnek pattanások, van hogy elég rendesen is. Vajon a szex, a sok és renszeres szex elmúlasztja őket?2010. máj. 27. 19:51
1/13 anonim válasza:
Sok ismerősömön láttam beigazolódni.
2/13 anonim válasza:
kb annyira igaz mint hogy a sperma jó ránctalanító
3/13 anonim válasza:
88%: de csak azért, mert vastagon be vannak vakolva.
5/13 anonim válasza:
Szerintem lehet benne valami, mert a hormonháztartást normalizálja a szexuális élet (tapasztalat - magamon is, környezetemen is).
6/13 anonim válasza:
ha ez igy lenne már egy szál pattanásom se lenne
7/13 anonim válasza:
Segíteni segíthet rajta valamennyit, de teljesen nem tünteti el. Egyébként nekem is mióta nincs kapcsolatom tele vagyok pattanással. Bár én annyira nem akadok ki rajta, hál istennek nem olyan feltűnő :) 21/N
8/13 anonim válasza:
tele vagyok pattanással, nálam nem jött be :D
10/13 anonim válasza:
párom meg én is pattanásokkal küszködünk, szóval nálunk ez nem jött be xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!