Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ennek a dolognak mi értelme?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennek a dolognak mi értelme?

Figyelt kérdés

Többektől hallottam, hogy volt ilyen élményük.

Megbeszélnek valakivel egy randit, legyen az mozi, séta, vagy akár egy együtt töltött hétvége és a partner nem megy el rá, DE előtte még hitegeti a másikat, hogy "ott leszek" "úton vagyok"...

Ami a legfurább, hogy főleg nőktől hallottam ezt aki még elég szépek is, tehát nem lúzer szűz fiúk vagy csúnya lányok, hogy csak úgy meggondolja magát az illető, hogy "á mégse kell ez nekem" vagy "jajj, hogy néz ki".

#randi #faképnél hagyás
2017. szept. 25. 11:15
 1/5 anonim ***** válasza:

Én sem értem, ez egy kifejezetten szemét dolog, és nagyon rossz jellemre vall. Engem rosszul érintene (rosszul fog érinteni, mert szinte biztos, hogy fogok így járni, igaz én ronda vagyok, így nem is érdemlek mást), ha nem jönne el. Az pedig még rosszabb, ha előtte még írkálja is ez az "ott leszek" dolgot. (Természetesen ez nem vonatkozik arra, ha kívülálló ok miatt nem tud jönni, de akkor elég annyit írni, hogy most nem lesz jó, mert ez meg az.).

Az amúgy is alacsony önbecslésemnek egy újabb vaskesztyűs pofont adna egy ilyen csalódás.

2017. szept. 25. 11:24
 2/5 anonim ***** válasza:

sosem hagytak még faképnél randin, 26 vagyok, és egy páron már túlvagyok :D

egyszer hittem néhány hónapja hogy na megtörténik, ezt is megérem h fel ültettek, de végül is 2 óra késés után megérkezett a csajszi (második randi), aki azóta a barátnőm.

Nemtudom miért vártam meg, ne kérdezzétek, valami azt súgta hogy ezt kell tennem.

2017. szept. 25. 12:57
 3/5 anonim ***** válasza:
Egyre ritkább lett, hogy amit megbeszéltünk úgy is lett volna. A végén már csak reménykedtem, de tudtam, hogy nem fog eljönni, vagy hogy minimum fél órát várni kell (mikor már a helyszínen vártam, általában akkor szólt, hogy késni fog, ami azt jelentett, hogy vagy épp akkor szállt fel a buszra (35p.út), vagy épp akkor ébredt fel, vagy épp akkor kezdett el készülődni. Ha szóvá tettem a végén én voltam az idióta, hogy nem vagyok képes magam elfoglalni, vagy megmagyarázta, miért késik, csak ilyenkor nem értettem, hogy miért nem tudott hamarabb szólni.) ennek ellenér mindig a megbeszéltekhez tartottam magam, mert volt, hogy pontosan megérkezett, meg érthető volt a késés. Nem tudtam eldönteni, hogy legyek ott a megbeszélt időben, vagy alakítsam úgy a programom, hogy jó legyen, mert nekem ez fontos, hogy ha megbeszélek valamit akkor ahhoz tartom magam és nem váratom a másikat. Volt, hogy megígérte eljön hozzám, mikor már sokadjára nem jött el, már nem is igényeltem, csak elfogadtam, hogy majd én megyek, vagy nem vettem figyelembe az ígéretet és nem is vártam, csak valahol belül még is szerettem volna, hogy igaz legyen.
2017. szept. 25. 14:05
 4/5 anonim ***** válasza:

Én vártam rá negyed órát és utána elmentem.

Persze, mikor hazaértem, már írt, hogy merre vagyok, stb. Mondtam neki, hogy ott voltam időben, nem hiszem el, hogy nem tud ő is odaérni, vagy legalább egy tetű sms-t írni, hogy "alámrohadt a metró, de úton vagyok"...

Vele nem is beszéltem többet. :)

2017. szept. 25. 15:19
 5/5 anonim ***** válasza:
Miért gondolod, hogy ez összefüggésben van a kinézetükkel? Én olyannak képzelem õket, hogy simán bunkók, hogy nevetnek azon, hogy így megvezettek valakit, vagy figyelmetlenek, de inkább nemtörõdòmségre következtetek ebbõl, mintsem szégyen érzetre. Ha nem tartanám elég szépnek magam, akkor meg se tervezném a randit, pláne nem írnám, hogy úton vagyok. Csúnya emberek is találkoznak, lehet bennük tapintat, és a beígért dolgot nem mondják le/illetve nem ígérik meg elõre.
2017. okt. 17. 16:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!