Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, akik kiírják tinderre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, akik kiírják tinderre a Corvinusos, Eltés meg mindenféle elit 3 diplomájukat, meg hogy a csilivili SSC, multi meg nem tudom milyen melóhelyükön elemzők, menedzserek, azok ezzel jelzik, hogy hasonló színvonalú pasit várnak?

Figyelt kérdés
Pl. egy asztalos, lakatos, műszerész, marós stb. az inkább ne is lájkolja őket?

2017. szept. 24. 22:07
1 2 3 4
 31/39 A kérdező kommentje:

Valószínű neked vannak igen komoly komplexusaid (csak nem az autószerelő barátod miatt?) ha bármilyen felszínességet láttál a kérdésben. Ez egy szimpla kérdés, akár az is lehetett volna, hogy a szolis lányok inkább a szolis fiúkat lájkolják tinderen?...

# 29

Ő egy hülye troll csak.

2017. szept. 25. 13:34
 32/39 anonim ***** válasza:
90%

Milyen komplexusom kellene hogy legyen a párom miatt? Komolyan kérdezem :D

A kérdés megfogalmazása ("meg mindenféle elit 3 diploma", "csilivili", stb) eleve valamiféle frusztrációt tükröz. Általában azok beszélnek így a diplomásokról, akik

a.) lenézik a diplomásokat, mert a kétkezi munka az igazi munka

b.) irigyek.

Ha nem ez van a háttérben, akkor bocsánat a feltételezésért, viszont akkor fogalmazhatnál úgy, hogy passzoljon a stílus a mondandódhoz :)

Másrészt szerintem igenis felszínesség ezen pörögni, hogy úristen, neki xy végzettsége van, akkor milyen ember lehet.... És igen, szerintem az is felszínes lett volna, hogy a szolis lányoknak kik jönnek be. Komolyan azt gondolod, hogy 1 db tulajdonság máris meghatározza az emberek életmódját és párválasztási szokásait?

2017. szept. 25. 14:44
 33/39 anonim ***** válasza:
5%

# 31

A 77%-os meg a másik társa, minden kérdés alatt kötekedik.

2017. szept. 25. 14:56
 34/39 anonim ***** válasza:

Aha, szóval a véleménykifejtés, a vita, a keresztkérdés, és az érv az mind kötekedés. :D

(Már ha rám gondoltál, van még pár 77%-os felhasználó az oldalon, nem egyszer kevertek már össze, nem is értem, miért akarnak páran ez alapján beazonosítani.)

2017. szept. 25. 15:13
 35/39 A kérdező kommentje:

Szóval a férjed lenézi a diplomásokat, a saját munkáját tartja igazinak és irigy rád. A tudatalattid kivetíti a problémáidat másra, erre szoktuk mondani, hogy mindenki magából indul ki.

Akarsz róla beszélni? Szívesen segítek privátban is.

2017. szept. 25. 15:42
 36/39 anonim ***** válasza:

Ezt kinek írtad? Nekem? Csak mert nekem nincs férjem, a párom meg túljutott azon szellemileg, hogy bárkit lenézzen a munkája miatt. :D

Viszont vannak ilyen ismerőseim elég sokan, akik nonstop ilyeneket osztogatnak a közösségi médiában, és a való életben is elcsíptem már tőlük pár ilyen megnyilvánulást, hogy szidják a diplomásokat, mint a bokrot. Páran pl édesapámat szólják le, amiért szellemi munkát végez - egyébként diploma nélkül. :D

Mint írtam, ha nem áll ilyesmi a háttérben, akkor elhiszem hogy a te esetedben nem erről van szó, és bocsánat, viszont akkor számomra érthetetlen ez a lekezelő stílus, amit használsz.

A "mindenki magából indul ki" meg lehet, hogy valaki számára szokás, hogy mondogassa, én nem használom, szerintem elég primitív dolog. Attól, hogy más büdös, én még fürödhetek minden nap, érted. :D

Miben kellene nekem segíteni?

2017. szept. 25. 15:52
 37/39 anonim ***** válasza:
75%

Összegzem az elhangzottakat.

A sok szakmunkás nem akar diplomás nővel összejönni, hiszen igénytelen, nagyképű pitsák, akik csak összekoldulták a büfé-ruhatáros szakra valót (mondjuk ha van büfé ruhatár, akkor ugye van lapát támasztás-tökvakarás is a szakmunkásoknál), egyébként is bárki képes lenne rá.

Szóval eddig értem.

Akkor mi a veszett istennyilát nyíktok, hogy ezek a csajok szóba sem állnak veletek? Úgysem kezdenétek velük nem?

2017. szept. 25. 18:08
 38/39 anonim ***** válasza:

"A sok szakmunkás nem akar diplomás nővel összejönni, hiszen igénytelen, nagyképű pitsák"

A kábítószerekkel álljál le, mert hallucinálsz. Egyik komment sem tartalmazta ezt.

2017. szept. 25. 20:28
 39/39 A kérdező kommentje:
Na amiket írtál azok ugyan úgy vannak nálam is. Talán a köldök pc-t elnézem, és ennyi. PÁR lánynak az orrában is jól néz ki.
2018. jan. 30. 02:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!