Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, akik kiírják tinderre a Corvinusos, Eltés meg mindenféle elit 3 diplomájukat, meg hogy a csilivili SSC, multi meg nem tudom milyen melóhelyükön elemzők, menedzserek, azok ezzel jelzik, hogy hasonló színvonalú pasit várnak?
7,
Miért ne járhatna egy vezető diplomás egy olyannal, aki nem diplomás :D
Lehozod magad egy szintre :DDDDDD Te elmebeteg vagy.
Persze ha valami milliárdos lenne, akkor már azon a szinten lenne a diplomája nélkül is gondolom, mint te.
Facebookra írja ki, amit a Tinder átvesz. Gondolom nem vagy social media manager.
Egyébként igen, büszke az eredményeire és olyan férfit keres, akinek ettől nem fordul be a farka.
Egyébként nem értem férfiként ezeket a kérdéseket (nem ez az első).
Minden srác azt magyarázza, hogy a szakmát nem kell lenézni, legyen az asztalos, lakatos, műszerész, marós, stb.
De érdekes módon mindegyik diplomás csaj mellett képzeli el az életét, egyik sem elégszik meg egy varrónővel, szakácsnővel, óvodai dajkával.
Az ország nagyobbik részének nincs diplomája (a nőknél sem), tehát nem lehet azzal jönni, hogy nincs választék, miért porcosodik a cerka mégis csak diplomás csajokra? És ezek után miért csodálkoztok, ha a diplomás csajok nem akarnak ilyen pasit?
"Gondolom nem vagy social media manager. "
Ezen most hangosan felröhögtem. Elképzeltem, ahogy egy pitsa ül a gép előtt vagy fogja az ájfonját és leírja ezt, "hát nem vagy egy szósöl média menedzser"...
Aztán csattogtat kettőt a rágójával amit épp rág és mondja magában, hogy ezt most jól megmondtam az alja népnek :D
"De érdekes módon mindegyik diplomás csaj mellett képzeli el az életét, egyik sem elégszik meg egy varrónővel, szakácsnővel, óvodai dajkával. "
Ez semmivel sem különb általánosítás annál, amit a kérdező ír, vagy hogy minden nőnek gazdag pasi kell. Ráadásul oltári nagy hülyeség, még sosem hallottam volna egy asztalostól, hogy neki csak ELTE-BTK-ról jöhet számításba barátnő.
"De érdekes módon mindegyik diplomás csaj mellett képzeli el az életét, egyik sem elégszik meg egy varrónővel, szakácsnővel, óvodai dajkával. "
És ez melyik alternatív univerzumban láttad? Legtöbb pasit az sem érdekli, ha 6 elemije van a csajnak, ha szép. Ha meg többet akar mint egy 1 éjszakás kaland, ne legyen 2 bites agyú, és legyen kedves vele. Ennyi elég, csak a nők vannak mostanában így rágerjedve erre a diploma témára.
Nekem is van diplomám, de múltkor amit 2 csaj művelt mellettem, 2 óráig bsc, msc szakokról vitázva, már üvöltöttem volna kínomban, hogy kussoljatok már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!