Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, akik kiírják tinderre a Corvinusos, Eltés meg mindenféle elit 3 diplomájukat, meg hogy a csilivili SSC, multi meg nem tudom milyen melóhelyükön elemzők, menedzserek, azok ezzel jelzik, hogy hasonló színvonalú pasit várnak?
Hogy honnan veszem, hogy a szakmát végzettek diplomás nőt akarnak? Kb minden héten van 3-4 ilyen kérdés, hogy miért nézi öt le a diplomás csaj, és nem akar összejönni vele.
Mindegyik ki van akadva, pedig akad bőven szakmát végzett nő.
Amúgy egyértelmű, hogy mi fogja meg őket a diplomás nőkben. A többségük legalább egy kis stílust magára szedett. Pont ez az ami piszkosul hiányzik egy szakmunkásból.
# 23
A legtöbb diplomás csaj öltözködési stílusa például kimerül a Zara ruhákban, amit egy 8 általánost végzett szakmunkás alapított. Nemrég A világ leggazdagabb embere lett Bill Gates-t megelőzve.
Érdekes dogokat produkál az élet, nem? :)
Persze ez a lenézés, meg a "diploma kritérium" már nem lenne érvényes ilyen vagyonnál, ahogy azt már más is írta.
# 28
Te megijedsz egy diplomától? Mert még ilyet sosem hallottam, hogy valaki fél egy diplomától, és gondolom magadból indulsz ki, légyszíves mondd el, hogy ez hogy lehetséges.
Én büszke vagyok a diplomámra, és vállalom is online felületeken.
A párom meg autószerelő, imádom, és nagyon jó a kapcsolatunk.
Diploma nélküli pasiban nem látok semmi rosszat, de az olyat, aki pl ilyesmi kérdéseken agyal, messziről kerülném, kell a francnak egy felszínes, előítéletes, komplexusos ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!