Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány olyan embert ismersz, aki megalázkodik a párkapcsolatában?
Mindenkit, aki párkapcsolatban él.
A párkapcsolatnak ez a lényege, egy bizonyos szintig meg kell alázkodni, ha pár napnál tovább tervezel.
Kettőt.
Ez a barátnőm szerencsére már szakított azzal a fszfejjel, aki konkrétan abuzív volt. Nem egyszer kezdett el a barátnőmmel üvöltözni, akár előttem, hogy miért nincs ez meg az megcsinálva, mire hazajön (a srác rendőr, a barátnőm a szaktársam, keményen tanulunk), konkrétan eltiltotta tőlem és a családjától. A barátnőm mosolyogva tűrte, mert szerette, aztán szerencsére észhez tért.
A másik párocska még kínozza egymást, ott a fiú a papucs, elszalasztott elképesztő lehetőségeket a lány miatt, aki úgy beszél vele, mint egy kutyával (akit hamarosan elvesznek a gazdájától, mert kínozza). A sráccal vetet kaját, ruhákat magának, fizetteti vele a mindenféle tánckurzusait. Nem tudom, miért bírja még.
Egyébként nem minden párkapcsolat ilyen, mi a barátommal pl. mindent közösen csinálunk, kevés dolog van, hogy tied-enyém. (Sokaknak már sok, amilyen szinten mi osztozunk mindenen, pl. képesek vagyunk egy jégkrémet enni ketten, vagy amíg ő ül a vécén, én készülődök)
20L
Barátnőm, apám, kolléga.
Mindháromnak nárcisztikus a párja, hát, látszik rajtuk.
Barátnőm naphosszat bőg, hogy bántja a srác.
Apám éjjel-nappal dolgozik, nem akar otthon lenni (csak épp bele fog halni).
A kolléga meg a beosztottjain vezeti le, egy igazó paraszt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!