Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elítélendő, ha egy nő nem szeretne gyereket?
Naív az a lány, aki azt hiszi, hogy nem szeretne gyereket... van akinél olyan sokáig tart az önámítás, hogy mire eljut a tudatáig a dolog, addigra nincs akinek szülhetne.
Én 21 éves koromig mondtam azt, hogy nooonooo, de persze akkor sem gondoltam komolyan és a szó elszáll.
"Szóval akinek nem áll közel a szívéhez, az ne vállaljon gyereket, de okítani se akarjon."
És fordítva se...
Nem elítélendő, én sokkal jobban becsülöm az ilyen nőt, mint aki önzésből ("mert ő gyereket akar") megszül egy gyereket, kicsit sem ideális körülmények közé.
Nem.
Az utolsó hozzászólás az elítélendő, mert baromság.
Amúgy mindenki csinálja úgy, ahogy tetszik, csak ne dumáljanak bele más döntésébe.
Nem ítélendő el, mondjuk az nem mindegy, hogy milyen korosztályról beszélünk. Pl.én sokáig szerettem volna, de másképp alakult az életem. Közelebb a negyvenhez már nem akarok.
Ha férfi lennék, összejönnék ilyen nővel, amennyiben ez a kérdés nem okozna túl nagy konfliktust.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!