Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az jutott ma eszembe, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az jutott ma eszembe, hogy ott kezdődne talán a női egyenjogúság ha a nők nem vetkőznének előnyökért és pénzért (? )

Figyelt kérdés
2017. szept. 20. 23:56
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
87%
:D Férfiak közt is akadnak, akik pénzért vetkőznek...sőt, sz.opnak is, ha kell. Szóval...nem igazán értelmes a kérdésed több szempontból is.
2017. szept. 21. 07:53
 12/19 anonim ***** válasza:
82%

Szerintem próbálj meg először egyszerűbb dolgokon gondolkodni.

Te egyáltalán nem az egyenjogúságról beszélsz. Ott van benne a "jog" szó. Mi köze a jognak ahhoz, hogy valaki vetkőzik, vagy sem? Az egyenjogúság már >régen< megvalósult (nyilván nem minden országban).

2017. szept. 21. 07:53
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem vetkőzök előnyökért és pénzért...
2017. szept. 21. 09:17
 14/19 anonim ***** válasza:
28%
15, végre valaki
2017. szept. 21. 09:47
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Az egyenjogúság nem egyenlőség. Mindenki csinálja azt, amit szeretne, amíg a másik fizikai épségét nem veszélyezteti és nem ellenkezik a másik akaratával, beleegyezésével. Ha a nő, vagy a férfi ezt akarja csinálni, szíve joga hozzá. Csak illessék meg ugyanazok a jogok mindkét nemet, és keressemn ugyanabban a munkakörben ugyanazon a helyen uganannyit mindkét nem.
2017. szept. 21. 10:04
 16/19 anonim ***** válasza:

Utolsóval egyetértek.

Bár a keressen ugyanannyit mindkét nem szerintem kivitelezhető, csak egy városban a férfiprostikra elég lenne egy bordély, nőiből meg kellene vagy 5 hely legalább. Az alapfizetés egyezzen, a jatt legyen választható.

Igazából ugyanott lennénk, mint most. Lenne pár pasi, aki ebből jól él (csak nem titokban, mint most), és lenne borzasztó sok nő, akik hol jobban hol rosszabbul élnek belőle.

Csak minden nyilvános lenne.

2017. szept. 21. 10:44
 17/19 anonim ***** válasza:
72%
A nőknek néha már több joguk van, mint a férfiaknak (szinte csak gyerekvállaláshoz köthető dolgok, ami azért valóban jogos is, szerintem nem lehet vitás). Innentől már csak az egyének döntése, hogy a jogaikkal mit kezdenek... Ha valaki ennyire képes, hogy pénzért kufircolgat, akkor tegye! MEG VAN HOZZÁ A JOGA! Férfinek és nőnek is.
2017. szept. 21. 10:50
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

Látszik, hogy még nem volt szükséged andrológusra. Vagy csak ostoba vagy.

Olyan sose lesz, hogy minden k..va egységesen abbahagyja a k..válkodást. Ahol kereslet van, ott kínálat is.

2017. szept. 21. 17:14
 19/19 anonim ***** válasza:
100%

Most te nem az egyenjogúságról beszélsz. :D A jogod neked is megvan vetkőzni, férfiakról (főleg gyúrósokról) is terjengenek sokat mutató képek.

Ja, és a vetkőzésre van igény. Én még azt is el tudom képzelni, hogy miután kiírta ezt a kérdező, rákeresett Google-ban a csupasz nőkre, és magához nyúlt.

Én sem szeretem nőként, ha valaki csak a testével tud pénzhez jutni, de ti mégis jobban tapsoltok nekik, mint egy kevésbé dekoratív, de okos, értelmes, művelt nőnek. :) Arról nem is beszélve, hogy amint nőként kiírja valaki, hogy neki sem tetszik ez a vetkőzős sztori, jönnek az olyan kommentek, hogy "biztosan csak irigykedsz rájuk", "hát igaz, hogy minden nő gyűlöli az összes többit", "lefogadom, hogy te csak azért nem vetkőzöl, mert 100 kilós vagy." XD

21/L

2017. szept. 21. 17:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!