Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik női testalkat a vonzóbb számodra?
1, Modellalkat vagy balerina
Pici mell, keskeny derék és csípő
2, Körte
Pici mell, keskeny derék, széles csípő
3, Alma
Nagy mell, széles derék, keskeny csípő
4, Homokóra
Nagy mell, keskeny derék, széles csípő
Ne csak számokat írjatok.
Köszönöm
Ez mind kb. ugyanaz. A nők max. 5%-a hasonít ezekre a testalkatokra. A többi ennél vastagabb, szerencsére. Egyszer egy nő magazinban le voltak írva ezek az alkatok, és almát nem valami szupermodellel példázták, hanem a még 100 kg fölötti Tóth Verával, ami azért közelebb áll a valósághoz.
Az én ízlésemnek ezek elég girnyók. Az egyes olyan, mintha 14 sem volna. A többi korrekt, de nincs köztük szignifikáns különbség.
Nincs igazad, utolsó, ezek teljesen átlagos felnőtt nő testalkatok.
Valóban léteznek nagyobb darab nők, de hazugság lenne azt mondani, hogy így mint a képeken csak a nők 5%-a néz ki.
Alma alkat pedig lehet vékony nő is, azaz pontosan a vékony nagymellű nők nagy része alma alkat.
Anyukám is az volt fiatalon 165cm 40-45kg, tehát nem állítok valótlant. Az alkattípus súlyfüggetlen.
23, Barbi nem homokóra, túl kicsi a melle hozzá.
Akkor lenne homokóra, ha mellben is olyan széles lenne, mint csípőben, de mint látod, közel sem olyan.
Szerintem inkább 18-35, akikre igaz lehet, hiszen a legtöbbjük a képeken sem huszonéves.
Jó, a 40-60 közti korosztályt kihagytam, de 20-35 éves férfiak véleménye érdekelt, és nem a 40 felettieké.
Akkor miért 90-60-90 az ikonikus homokóra, és nem mondjuk 75-60-90?
Barbi méretei egyébként 82-58-89, tehát mondom, kicsi a melle.
De én ezen nem állok le vitatkozni, nekem aztán édesmindegy, milyen alkattípus Barbi.
Nekem ránézésre körte, egy modellnek amugy sem kell homokórának lenni.
Miért, az összes többi nem az talán?
Direkt úgy válogattam, hogy ne legyen köztük plasztikázott, vagy bármi extrém
A párom az első kategória, és imádom minden porcikáját. Vékony, sportos, és eszik, amit megkíván, mert úgyis lemozogja :)
Amúgy körte ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!