Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi kellene ahhoz, hogy több házasságból/kapcsolatból szülessen gyerek?
Figyelt kérdés
Én nem mondom senkinek sem, hogy vállaljon gyereket, ha nem akar. Mindig is voltak olyanok, akiket nem tett volna boldoggá egy gyerek, vagy nem érezték magukat késznek rá, ezzel nincs baj. Az a baj, hogy most már nagyon sokan nem akarnak gyereket. Mivel lehetne növelni a gyerekvállalási kedvet?2017. szept. 19. 18:09
11/12 anonim válasza:
Ha valaki kihordja es megszuli helyettem, akkor orommel. En ilyen egeszsegugyben nem vagyok hajlando szulni. Mondjuk meg nem is idealis, en eleg fiatal vagyok, meg egyetemre jarok, de bennem nagyon sokszor megfordul mar, hogy mennyire szeretnek babat, gyereket... csak ugye nem vagyok teljesen hulye, hogy a semmire szuljek egy erre teljesen alkalmatlan kapcsolatba.
12/12 anonim válasza:
Anyai nagyanyámnak volt egy húga, aki szívbetegen született, szeretett volna gyereket, de a betegsége miatt belehalt volna a terhességbe, így nem lehetett neki. Ez sajnos csak akkor derült ki, amikor egyszer terhes lett (tervezett baba volt), ezért választhatott, vagy a biztos halál vagy az abortusz. Az abortusz mellett döntött. Haláláig együtt maradtak a férjével, és a férje nem sokkal utána halt meg. Anyámnak sokat segített. Az egyik legjobb ember volt, akit ismertem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!