Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden búcsúkép úgy készült, hogy ő mellette áll valaki, kivéve a mienk. Mire véljem?
Jaj de irigyellek, hogy csak ennyi problémád van az életedben!
Kérlek, cseréljünk!
30 évesen ideje lenne már AGYILAG FELNŐNI!
Gondolom most azt szeretnéd hallani, hogy a kollégád szívesen megmártaná a farkincáját a puncikádban.
Valószínűleg ez így is van.
Például mert a másik kép bemozdult, amin közelebb álltok. Vagy mert vonzódik hozzád. Vagy éppen ellenkezőleg, marhára nem bír.
Komolyan ez amit csinálsz kb a kártyajóslás kategória. Várd meg, amíg elmegy, aztán dobj rá egy hét múlva egy üzenetet, hogy "szia, megiszunk egy kávét?". Mindjárt okosabb leszel, mintha arra vársz, hogy a szent GYK-s kristálygömb megmondja a frankót
Miféle dolgok számítanak a nőknek, hihetetlen.
Egyszer értenék meg közülük legalább csak egyet.
Emlékszem, amikor életem első munkahelyét két év után otthagytam, az utolsó napokban idejött hozzám a lány, aki hónapokon keresztül nagyon tetszett, de valahogy mindig hárította a közeledésemet, és megkérdezte, hogy miután elmegyek a cégtől, mi mik leszünk egymásnak. Annyira nem érdekelt már ez az egész dolog a felesleges játszmák miatt, hogy azt mondtam neki, hogy "volt munkatársak, semmi más", és azzal hátat fordítottam neki.
Szóval valószínűleg a faszinak is elege lett már a közöttetek tartó huzavonából, vagy belőled, vagy fene tudja miből, és ezáltal távolságtartóbb lett tőled... még egy nyamvadt fotózáson is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!