Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan éreztessem egy lánnyal azt, hogy mellette motiváltabb lennék a mozgásra, sportolásra, mert egyedül nem megy?
Ha eleve a kiszemelted is már sportol valamit szerintem nem lesz nehéz meggyőzni, hogy együtt csináljátok. Ha viszont olyan lánnyal ismerkedsz aki nem sportol semmit évek óta akkor kétesélyes.
Miért nem kezded el magad? Edzés közben is tudsz ismerkedni mert már adott egy közös téma. Edzőteremben pl. :)
Ez nettó hülyeség.
Én egyedül szeretek edzeni. Az a 2 óra csak az enyém, rólam szól, a testemről, a lelkemről. Arról szól, hogy én vagyok a nagy király, és legyőzöm a korlátaimat.
Ott nincs helye senki másnak. Szétcsapom magam, vonyítok, amikor szakadnak az izomrostok, izzadok, véresre harapom a számat, a könnyem is kicsordul, amikor a lábgépen görcsöt kapok. Kész passió, nem vagyok egy vonzó látvány.
De így jó. Utána jön az adrenalinlöket, egy jó turmix, egy kiadós étkezés, a felpezsdült vérkeringés, ájulásszerű alvás, a lassú regenerálódás.
Aztán másnap úgy megdugom az asszonyt, hogy a füle is kettéáll. De az edzés az az enyém, nem osztom meg senkivel.
Na, tákkároggyál le a terembe!
Szerintem meg nem kell túlgondolni, hanem kérdezd meg, hogy van-e kedve elmenni bringázni vagy túrázni.
Én jó ötletnek tartom, hogy kezdjetek valamit közösen, egymást motiválni is jó dolog, a legjobb barátnőmmel járok én pl mindig, kiizzadjuk magunkat külön-külön, mivel más céllal edzünk, utána meg közös szauna és pletyi.
#4 Az ilyen kis idegesítő, munkás, proli, parasztokat messziről kerülöm. Mikor edzettem idegesített a fajtátok, hogy nem tudtok nyugton edzeni és keménykedtek mellé.
#7 Szoktam néha futni, sétálni, de nem mindig van hozzá motivációm. Ez nem kifogás, egyszerűen így egyedül nem tudom rávenni magam, ezért keresek magam mellé valakit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!