Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak szerintem nagyon gyerekes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak szerintem nagyon gyerekes viselkedés ez egy 30 feletti pasitól?

Figyelt kérdés

Van egy 30 év feletti pasi, akivel kb.1 éve beszélgetek Facebookon. Egész jól kijövünk, sok a közös témánk. Szeretne velem (legalábbis azt mondja) komoly kapcsolatot, családot, stb., amivel nem is lenne gond, de én úgy gondolom hogy ez csak mese habbal. Bár nem lakunk egymáshoz közel, ígérte már legalább 100x hogy talizunk. Úgy volt hogy márciusban, aztán most nyáron. Gondolom mondanom sem kell, hogy ebből persze nem lett semmi. Minden esetre én igyekszem őszinte lenni, és megírtam neki már a beszélgetésünk elején hogy nekem van egy szexkapcsolatom egy egyedülálló férfival, akivel heti szinten (van hogy hetente többször is) talizok. Mondta, hogy ez nem gond addig, amíg nem jövünk össze. Erre persze hogy mi egy pár leszünk 0 esélyt látok, mert ő társkeresők ezrein van fent, nem is talizik velem, így nem igen fog kialakulni köztünk bármi.

A viselkedése viszont nagyon zavar... kezdem azzal, hogy tegnap küldtem neki egy képet magamról, amin fekszem (nem ruha nélküli képet, és csak az arcom látszott jobban). Bevallom őszintén tényleg a "szeretőmnél" voltam, amire ő rájött mert ritkábban írtam neki. Elkezdett kérdőre vonni, hogy küldjek neki képet a testemről most. Megkérdeztem hogy miért, erre írja hogy látni akar, vagy most randin vagyok és nem tudok?! Aztán nem írtam, nem is voltam fent, és elköszönt. Ez nekem eleve nem szimpatikus, mert nem vagyunk együtt, ezért nem tartozunk egymásnak beszámolóval... A másik ami mégjobban idegesít, és szerintem nagyon gyerekes, hogyha írunk és nem teszek smiley-t akkor besértődik, és jó ideig ő is enélkül ír. Szerintem nem vagyunk tizenévesek, hogy minden mondatba kötelezően írjunk 66 ezer Smiley-t. Ezt nagyon utálom.

Szerintetek hogy kéne kezelnem ezt? Néha már tényleg unom, mert ez nem férfias viselkedésre vall.

2017. szept. 17. 14:22
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
Mindkettőtöknek kapcsolata van. Az évődés ez esetben indokolatlan. Ilyenkor lehet a kapcsolatnak csak a jó oldalát élvezni. A butaságokat és a stresszt a helyedben kerülném. Ha akarsz küldeni képet, akkor küldj, ha nem akarsz akkor ne küldj. Nem nagy ügy ez.
2017. szept. 17. 16:00
 22/28 anonim ***** válasza:
90%

"Egyszerűen komoly kapcsolatot szeretne miközben te másik farkán ugrálsz"

Jagszi...komolyan?

Nálad az jelenti a komoly kapcsolat keresést, hogy egy évig írogatsz egy csajnak de személyes kontaktust egyszer sem vagy képes összehozni?

Na nevettess.

2017. szept. 17. 16:20
 23/28 anonim ***** válasza:
24%

Nem, én gyakorlatilag mindig nyitott vagyok a személyes ismerkedésre, pláne akkor, ha komolyat akarok az illetőtől (bár akkor is, ha nem).

Szinte mindig nekem szoktak mindenféle kifogással jönni. Az viszont más kérdés, hogy komoly szándékot nehezen tudnék feltételezni (irányomba) olyan nőtől aki a szeretőjéhez jár. Oké, nincs ebben semmi, így érzi jól magát csak a kettő nem összeegyeztethető.

A kérdést akár úgy is ki lehetett volna írni, hogy "komolyan tudnátok venni egy olyan férfit aki komoly szándékkal írogat miközben éppen a szexpartnere mellett fekszik?" Szerintem a nők sem nagyon törték magukat, hogy mindenáron megismerjék az illetőt.

2017. szept. 17. 16:25
 24/28 anonim ***** válasza:

Sőt, úgy lehordanák hogy micsoda hulladék ember, ha lehetne széttépnék :)

De amit lehet jupiternek...

2017. szept. 17. 16:32
 25/28 A kérdező kommentje:

Én szívesen találkoztam volna vele eddig is, ez nem rajtam múlt. Mindig írja hogy találkozni akar, de hiába a szavak ha nincsenek tettek.

Erre a mással szexelek dologra pedig igenis kapaszkodok azzal a szöveggel hogy nem vagyunk együtt, mert ez az igazság. Most azért ne szexeljek, mert van egy pasi akivel ismerkedek, de arra nem képes hogy talizzon velem?! Természetesen ha összejönnénk nem csalnám meg. De így most 1 éve már akkor teljesen tilos lenne nekem más pasival foglalkozni?! Nem vagyunk egy pár, ő is azt csinál amit akar, és én is.

2017. szept. 17. 16:39
 26/28 anonim ***** válasza:

#25 ezzel a kommenttel csak azt támasztod alá, hogy a kérdésednek az égegyadta világon semmi értelme.

És szerintem ezt te is tudod.

2017. szept. 17. 16:47
 27/28 A kérdező kommentje:
Én csak kíváncsi voltam/vagyok mások véleményére, hogy ki mit gondol erről a hisztis viselkedésről egy 30 feletti pasitól. Ennek ellenére mindenki arra tér ki, hogy mit képzelek én magamról hogy szexelek mással mikor vele ismerkedek.
2017. szept. 17. 16:51
 28/28 anonim ***** válasza:

Csakhogy egy párkapcsolat nem olyan mint a kötélakrobatika hiába akarják a nők ezt gondolni. Itt nem akkor kellene elengedni az elsőt amikor már biztosan fogod a másikat.

A probléma itt az egész kérdéssel van. Olyan jelzőket használsz, hogy gyerekes viselkedés, hiszti, fétfiatlan. Ennek ellenére nem fogod fel, hogy valamit neked is máshogy kellene csinálni. Vagy nem áltatni tovább mert te is nagyjából annyira akarod őt komolyan venni mint látszólag ő téged, mégis te kéred ki magadnak az ő viselkedését.

De látom nem érted, mindegy akkor.

2017. szept. 17. 16:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!