Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szerintem nagyon gyerekes viselkedés ez egy 30 feletti pasitól?
Van egy 30 év feletti pasi, akivel kb.1 éve beszélgetek Facebookon. Egész jól kijövünk, sok a közös témánk. Szeretne velem (legalábbis azt mondja) komoly kapcsolatot, családot, stb., amivel nem is lenne gond, de én úgy gondolom hogy ez csak mese habbal. Bár nem lakunk egymáshoz közel, ígérte már legalább 100x hogy talizunk. Úgy volt hogy márciusban, aztán most nyáron. Gondolom mondanom sem kell, hogy ebből persze nem lett semmi. Minden esetre én igyekszem őszinte lenni, és megírtam neki már a beszélgetésünk elején hogy nekem van egy szexkapcsolatom egy egyedülálló férfival, akivel heti szinten (van hogy hetente többször is) talizok. Mondta, hogy ez nem gond addig, amíg nem jövünk össze. Erre persze hogy mi egy pár leszünk 0 esélyt látok, mert ő társkeresők ezrein van fent, nem is talizik velem, így nem igen fog kialakulni köztünk bármi.
A viselkedése viszont nagyon zavar... kezdem azzal, hogy tegnap küldtem neki egy képet magamról, amin fekszem (nem ruha nélküli képet, és csak az arcom látszott jobban). Bevallom őszintén tényleg a "szeretőmnél" voltam, amire ő rájött mert ritkábban írtam neki. Elkezdett kérdőre vonni, hogy küldjek neki képet a testemről most. Megkérdeztem hogy miért, erre írja hogy látni akar, vagy most randin vagyok és nem tudok?! Aztán nem írtam, nem is voltam fent, és elköszönt. Ez nekem eleve nem szimpatikus, mert nem vagyunk együtt, ezért nem tartozunk egymásnak beszámolóval... A másik ami mégjobban idegesít, és szerintem nagyon gyerekes, hogyha írunk és nem teszek smiley-t akkor besértődik, és jó ideig ő is enélkül ír. Szerintem nem vagyunk tizenévesek, hogy minden mondatba kötelezően írjunk 66 ezer Smiley-t. Ezt nagyon utálom.
Szerintetek hogy kéne kezelnem ezt? Néha már tényleg unom, mert ez nem férfias viselkedésre vall.
"Én nem vagyok felháborodva, csak gyerekesnek tartom a viselkedését"
Miért a tiéd nem az, hogy képet küldesz neki miközben a dugópajtiddal fekszel az ágyban?
# 12: Nőként mondom, egyetértek veled. Rinyál, hogy a pasi nem veszi komolyan, közben meg mással fekszik le XD
Miattad kedves kérdező van sok nő, annak mondva, amit tizenkettes válaszoló írt. Ott pont nála!
Ez milyen már?! aztanemsemmi....szexelek egy pasival és küldöm magamról a képet, ahogy kiélvezkedtem magam vele az ágyban egy másik pasinak, akivel ismerkednék.
Na azért mindennek van határa :D két pasi van neki és ismerkedne, de egyikkel szexel és a másikkal ismerkedik és egyik sem felelne meg?!
Ez a pasi is elég buta, mert én ilyen nővel nem állnék le ismerkedni.
És még felhozza, hogy fent van a társkeresőkön, mikor egy másik pasival meg szexel!!! Pont azért van még fent, mert nem vesz komolyan!
Nevetséges vagy te is. Elárulom, azért nem találkozik veled, meg van fent társkeresőkön, mert egyáltalán nem tűnsz számára potenciális, komoly partnernek. Amikor unatkozik, vagy szeretethiánya van, akkor beszélget veled, és néha biztosan eljátszik a gondolattal, de aztán küldöd neki a képet a szeretőd ágyáról, és akkor visszazuhan a valóságba.
Szerintem az is piszkosul gyerekes, ahogy ebbe a "hiszen nem vagyunk együtt" kártyába kapaszkodsz. Ugyanúgy legalább ugyanannyira partner vagy te is ebben az egy éve tartó botladozásban.
Ezek alapján szerintem nagyon kevés igazi férfival találkozhattál. Ha egy igazi férfit összehasonlítasz ezzel a gyerkőccel, arcon röhögted volna már rég, és otthagytad volna.
"hogyha írunk és nem teszek smiley-t akkor besértődik"
:))
"Ha az 5 éves Petikének nem adok csokit, akkor elkezd hisztizni, és nem beszél velem."
Megsúgok egy apró bölcsességet neked és az itteni nőstényseregnek is. Egy komoly kapcsolath kialakításához két ember kell.
Most komolyan, mégis mit vársz? Összejárkálsz a szeretőddel, tőle meg a csokrokat várnád? Azon a szinten kezel téged amin most vagy. Nem hisztizik, nem sértődik. Egyszerűen komoly kapcsolatot szeretne miközben te másik farkán ugrálsz. A találkozóhoz is két ember kell. Kíváncsi vagyok te hányszor írtad neki, hogy ekkor meg ekkor ráérsz és szeretnéd, ha itt vagy itt találkoznátok. Gondolom soha.
Lehet, hogy nem férfias a viselkedése bár nem tudom jelen pillanatban pont mi lenne férfias viselkedés a részéről. Ha ignorál akkor elkönyveled, hogy besértődött, ha keres és nem válaszolsz mert épp a szeretődnél vagy ami rosszul esik neki akkor hisztizik, ha tilatana akkor gyerekes. Annyira viselkedik férfiasan amennyire te nőiesen. Ha ez neked nem pálya akkor mondd meg neki, hogy te nem akarsz komoly kapcsolatot mert jól elvagy a szeretőddel, de amíg ő ott van, nehogy azt hidd, hogy egyetlen nagybetűs férfi akár a mutatóujját nyújtja majd feléd komoly szándékkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!