Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet ilyenből valaha baráti-haveri viszony?
Figyelt kérdés
Szexuális vonzalom van,egyéb komolyabb érzelem nincs, egyikünk oldaláról sem,de jóban vagyunk.
Szexkapcsolatot nem keresek.
Elképzelhető baráti viszony,ha van némi vonzalom?
2017. szept. 16. 23:14
1/2 anonim válasza:
Tapasztalataim szerint kiválóan működnek a fiú-lány barátságok. Nyilván van egyfajta vonzalom, de amíg ez a vonzalom nem egyszerre fog jelentkezni leküzdhetetlen mértékben, addig a baráti-haveri viszonyt akkor sem veszélyezteti, ha esetleg valamelyikőtök kapcsolatban van.
22/F
2/2 anonim válasza:
Hát nekem van egy ilyen kapcsolatom egy ideje. Mi is vonzódunk egymáshoz (csók volt közöttünk már de más nem). Tényleg barátok vagyunk, nagyon sokat beszélünk, fontosak vagyunk egymásnak. Mi viszont nagyon dilemmázunk azon hogy engedjünk a vágynak és legyen közöttünk szex. Én viszont félek másképp néznénk utána egymásra, én meg nem akarom elveszíteni. Párkapcsolata egyikünknek sincs,de ő szokott kalandokba keveredni. Azon felül hogy időnként szóba jön milyen lenne együtt a szex, teljes mértékben működik a barátságunk. Eljárunk ide-oda, mindent megbeszélünk stb. Nekünk kitart már több mint 1 éve. L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!