Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Ti hogyan élitek meg a 'szerelmet' és a vágyat?

Először is hány eses vagy.. Másodszor nem mindenki ilyen. Ferfi társaim között akad olyan aki körülbelül úgy érzi a szerelmet mint egyes nők. Meg tudja különböztetni a vágyat és a szerelmet.
Te ilyen vagy mi t ahogy leirtad?
Minek mennél vissza kenyelembol egy kapcsolatba, boldoggá tesz?
És te pontosan hogyan éled meg? Ez lett volna kérdés.
Én úgy látom magam körül, hogy sokaknak megéri kényelemből maradni a rendszeres szex miatt és a házimunkát is általában így a nő végzi el vagy legalábbis a nagy részét. Nem kell állandóan pénzt és energiát pazarolni egy új nő becserkészésébe. (Persze a kapcsolat is kerül valamennyibe, de korántsem annyiba, mint az a szakasz, ahol le kell nyűgözni a nőt.)

Távolról.
Szinte az összes alakuló kapcsolatomat elcsesztem/elcsesztük az utolsó pillanatban valamivel.

a szerelem ugyanolyan mindenkinél, és mindenkinél monogám.
Az időtartam más. van akinek fél évig tart ki, ez a hormonos-drogos állapot, van akinél 3 évig.
A lényeg az, hogy ez idő alatt kellene kialakulnia egy olyan kötődésnek, ami a szerelem elmúlása után is együtt tartja a párokat :)
Aztán ha valaki tudja ezt kezelni, akkor eredményes lesz a kapcsolat! Ha pedig nem, akkor annak vége... :/
Talán van benne valami, hogy a férfi ösztönileg arra van kódolva, hogy minél több helyre hintse szét a magokat. De elvileg emberek vagyunk, és nem ösztönlények! :) Már aki... :D

Elmék alapja egy picit más, de ugyanúgy elme, avagy felépítésének első pár rétege, 100%osan egyezik lényegileg.
Szóval, nem fedi.
Én nagyon intenzíven élem meg szerelmet és tudatos és tudatalatti gyakorlataim miatt halálomig tart, ha kapcsolat nem szakad meg közben.
F

En azt latom, hogy a nok kevesbe hajlamosak megcsalni a parjukat es ha megis megteszik az azert van, mert ugy erzik, hogy mar nem fontosak, mar nem szeretik oket. A ferfi ezzel szemben csak a szexualis vagy miatt hutlen.
Nem lehet, hogy ez a 'ffi kepes lenne szerelemre csak a no kiolte belole' valojaban a ferfi alapveto termeszetenek (minel tobb szex minel tobb novel) megideologizalasa?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!