Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak! Ti hogyan élitek meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Ti hogyan élitek meg a 'szerelmet' és a vágyat?

Figyelt kérdés
Fiatal vagyok és nem értem még teljesen, hogy ez hogy működik. Kezdem úgy látni, hogy valójában a férfiak nem szoktak szerelmet érezni, olyan értelemben, mint a nők, inkább csak vágyat. Ha éreznek is valamit azt leginkább csak az első aktusig, vagy ritkább esetben pár hónapig tart maximum. Utána kényelemből folytatódhat a 'kapcsolat' vagy az 'alfa'(/macsó stb.) férfiak esetén a gyors továbblépés és újabb nő becserkészése. Szerintetek ez mennyire fedi a valóságot? Légyszi írjátok le, hogy nálatok ez hogy működik pontosan.

2017. szept. 16. 18:31
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
93%

Először is hány eses vagy.. Másodszor nem mindenki ilyen. Ferfi társaim között akad olyan aki körülbelül úgy érzi a szerelmet mint egyes nők. Meg tudja különböztetni a vágyat és a szerelmet.

Te ilyen vagy mi t ahogy leirtad?

Minek mennél vissza kenyelembol egy kapcsolatba, boldoggá tesz?

2017. szept. 16. 18:50
 2/25 A kérdező kommentje:

És te pontosan hogyan éled meg? Ez lett volna kérdés.

Én úgy látom magam körül, hogy sokaknak megéri kényelemből maradni a rendszeres szex miatt és a házimunkát is általában így a nő végzi el vagy legalábbis a nagy részét. Nem kell állandóan pénzt és energiát pazarolni egy új nő becserkészésébe. (Persze a kapcsolat is kerül valamennyibe, de korántsem annyiba, mint az a szakasz, ahol le kell nyűgözni a nőt.)

2017. szept. 16. 18:55
 3/25 anonim ***** válasza:
94%

Távolról.

Szinte az összes alakuló kapcsolatomat elcsesztem/elcsesztük az utolsó pillanatban valamivel.

2017. szept. 16. 19:01
 4/25 anonim ***** válasza:
90%

a szerelem ugyanolyan mindenkinél, és mindenkinél monogám.

Az időtartam más. van akinek fél évig tart ki, ez a hormonos-drogos állapot, van akinél 3 évig.

A lényeg az, hogy ez idő alatt kellene kialakulnia egy olyan kötődésnek, ami a szerelem elmúlása után is együtt tartja a párokat :)

Aztán ha valaki tudja ezt kezelni, akkor eredményes lesz a kapcsolat! Ha pedig nem, akkor annak vége... :/

Talán van benne valami, hogy a férfi ösztönileg arra van kódolva, hogy minél több helyre hintse szét a magokat. De elvileg emberek vagyunk, és nem ösztönlények! :) Már aki... :D

2017. szept. 16. 19:32
 5/25 anonim ***** válasza:
74%

Elmék alapja egy picit más, de ugyanúgy elme, avagy felépítésének első pár rétege, 100%osan egyezik lényegileg.

Szóval, nem fedi.

Én nagyon intenzíven élem meg szerelmet és tudatos és tudatalatti gyakorlataim miatt halálomig tart, ha kapcsolat nem szakad meg közben.

F

2017. szept. 16. 19:43
 6/25 anonim ***** válasza:
96%
Egyébként (igaz nő vagyok) de egy dolgot biztosra tudok az eddigi kapcsolataim meg ismerettségeim alapján: a férfiak nagy része bizony sokszor intenzívebben és tartósabban éli meg a szerelmet, mint a nők. Csak máshogyan mutatják ki, vagy nem merik kimutatni.
2017. szept. 16. 19:56
 7/25 A kérdező kommentje:
Hát remélem igazad van, de én úgy látom, hogy sok nő magát nyugtatja az ilyen szövegekkel, hogy 'a férfiak nehezen mutatják ki az érzelmeiket' és valójában csak arról van szó, hogy nehéz azt kimutatni, ami nincs és már tettetni sincs sok értelme ill. nem éri meg az energia befektetést, mert a nő már 'meg van szerezve'.
2017. szept. 16. 21:14
 8/25 anonim ***** válasza:
28%
Valóban fiatal vagy...... A helyzet az, hogy a férfiak is megélik. Aztán jön 1 nő, aki mindent tönkre tesz pl megcsalás. Ez kiöl sok dolgot a férfiból..... A férfi utána válik olyanná, mint amit leírtál.
2017. szept. 18. 09:49
 9/25 A kérdező kommentje:

En azt latom, hogy a nok kevesbe hajlamosak megcsalni a parjukat es ha megis megteszik az azert van, mert ugy erzik, hogy mar nem fontosak, mar nem szeretik oket. A ferfi ezzel szemben csak a szexualis vagy miatt hutlen.

Nem lehet, hogy ez a 'ffi kepes lenne szerelemre csak a no kiolte belole' valojaban a ferfi alapveto termeszetenek (minel tobb szex minel tobb novel) megideologizalasa?

2017. szept. 18. 11:05
 10/25 anonim ***** válasza:
mindig viszonzatlanul
2017. szept. 18. 12:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!