Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak általában hogyan reagálnak arra, ha egy nő szerelmet vall nekik?
Nekem egyszer szerelmet vallott egy lány, az nem sült el jól.
Faképnél hagytam és megszakítottam vele minden kapcsolatot.
Az őszinteség kétélű fegyver.Viszont az is igaz,hogy ha nem kockáztatsz,nem nyersz.Én a helyedben feltennék mindent egy lapra,és totál őszinte volnék a sráchoz.Persze csak amolyan visszafogott módon,de mégiscsak színt vallanék Neki.Nem tudhatod,lehet,hogy tetszel Neki,de nagyon gátlásos,vagy béna,tapasztalatlan,zárkózott,stb.
Saját magamból kiindulva:van,hogy nem bánja meg az ember,ha kezdeményez.
ha nagyon kedves lenne elhinném.
amúgy az esetek nagyrészébe kiröhögném, és mondanám hogy engem nem tud átverni :D (amúgy át tudna naív vagyok xd)
Valld be neki nyugodtan. Ha igazán szeret, akkor akár az életét adná érted.
Lásd: Rómeo és Júlia.
Nem fog kevésbé megbecsülni, sőt, lehet titkon csak arra vár, hogy te lépj, mert esetleg túl félénk, vagy nem talál alkalmat. Na, persze azért mindenképpen bizonyosodj meg róla, hogy nem használ ki.
Lásd: Noszty fiú esete Tóth Marival
Ha viszont bevallod neki, ő pedig elutasít (főleg, ha amúgy nem vagy közömbös a számára), akkor érdemes messze elkerülnöd. Ki tudja, milyen elvetemült srác az ilyen még az is lehet, hogy csillog a napon.
Lásd: Twálájt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!