Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy lehet megkülönböztetni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet megkülönböztetni a szerelmet a testi vonzalomtól?

Figyelt kérdés
2013. jan. 30. 20:09
 1/5 anonim ***** válasza:
A szerelem az amikor....(elment a villany)
2013. jan. 30. 20:11
 2/5 anonim ***** válasza:
a testitől a farkad áll fel, a szerelemtől az agyad száll el
2013. jan. 30. 20:11
 3/5 anonim ***** válasza:

Szerintem... Testi vonzalomnál ugye a csókjára vágysz, az érintésére, a testére.. Persze amikor szerelmes vagy, akkor is.. :D De...

...olyankor boldog vagy tőle, ha csak egy smst küld, attól függetlenül, mit ír

...mikor nem vagytok együtt, gyakran jut eszedbe, és már alig várod, hogy ismét láthasd

...minden hibája ellenére úgy érzed, ő kell neked

...eszedbe sem jut, milyen lehet más pasival, mert ő tökéletesen boldoggá tesz

Most csak próbáltam neked összeszedni pár dolgot, a saját érzéseimet leírva, mert úgy érzem, én szerelmes vagyok a páromba. Remélem kicsit segítettem :)

18/L

2013. jan. 30. 20:56
 4/5 A kérdező kommentje:
Azért nem tudom, hogy mit érzek, mert már annyiszor megbántott a srác (mert lány vagyok :D), hogy rengeteget szenvedtem, és mégis vonzódom hozzá, szeretném csak látni. Pedig soha többet nem kellene találkoznunk, én mégis így érzem. :(
2013. jan. 30. 21:00
 5/5 anonim ***** válasza:
Mivel bántott meg?
2013. jan. 31. 01:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!