Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az a gondolat kezd megfogalmazódni bennem, hogy a mai 50-es férfiak már nem akarnak stabil, hűséges, megbízható kapcsolatot kialakítani. Igaz-ez?
Ez valóban egy általánosítás, azonban jelenleg csak ilyen férfiakkal tudok ismerkedni. Ezért tettem fel a kérdést, hogy van-e olyan férfi, aki mást szeretne. Aki valóban egy stabil, együtt élős kapcsolatot szeretne, mert jelenleg ilyet nem találok.
Te nő vagy férfi vagy? Egyedülálló, vagy nős/házas? Mire alapozod a kijelentésed, hogy ez egy általánosítás?
Nem igaz.
Legfeljebb személy szerint veled szemben lehet annyi kifogásuk, hogy a végén azt gondolják/mondják, hogy "kösz, de inkább nem".
Vagy épp pont neked nincs már annyira igényed az együttélésre, hogy olyanokkal is megalkudj, akiknek te tetszenél.
Vagy csak egyszerűen nem találkoztok.
Vagy ha igen, akkor nem ismeritek föl a másikban a lehetséges társat.
Rengeteg ok lehetséges, csak egy biztos: az ember társas lény. Az volt, az most is és az is marad.
Vannak még olyan férfiak, akik társat akarnak, de a társkeresők kiváló terep a kalandot keresőknek.
És míg egy csinos nő adatlapját ezren megnézik, és kap száz levelet, addig én férfiként kéthavonta kapok egy üzenetet. Én még nem írtam senkinek, pedig 3-4 éve vagyok egy társkeresőn. Valahogy nekem ez elég értelmetlen módja a társkeresésnek, de azért a horog a tóban van.
Azt is fogadd el, hogy egy idegen nő semmit nem jelent egy 30-50-200 km-re élő férfinak. A szexhez pedig elég egy jó segg, de egy összeköltözős kapcsolathoz lényegesen több kell, és egy "zsákbamacskáért" nem sokan hajlandóak felborítani a megszokott kis életüket.
Lehet, hogy egy imádni való nő vagy, de ebben senki nem lehet biztos amíg meg nem ismer, és senki nem esküszik neked örök hűséget fél év után.
Legtöbb kapcsolat szexkapcsolattal indul, és ebből te sem tudhatod, hogy egyéb terve nincs is a pasinak veled. Ez általában akkor derül ki, amikor elkezded feszegetni az összeköltözést.
Arra pedig ne keress választ, hogy ki mit vár el egy kapcsolattól. Ha valaki nem akar együtt élni senkivel, akkor a fejed tetejére is állhatsz, nem tudsz sem olyan finomakat főzni, sem az ágyban nem tudsz olyan jó lenni, hogy magadhoz láncold egy életre.
Lehet, hogy az elvárásaidból se ártana leadni egy keveset.
Sok nő ott hibázza el a társkeresést, hogy nem a belső értékeket keresi, hanem az egzisztenciát, a diplomát, legyen 180+ magas, sportos, stb., miközben a tök rendes szomszéd esztergályosra rá se néz.
Egyébként úgy gondolom, hogy a mindennapi életedben, környezetedben hamarabb megtalálnád a párodat. Lehet, hogy eddig nem vetted észre, hogy valaki kedvesebb az átlagnál.
Köszönöm a 14. válaszát. Elgondolkodtató. Arra már rájöttem én is, hogy nem kellene már az elején arról beszélni, hogy együtt szeretnék élni valakivel. Pedig erre vágyok. De mindenképpen idő kell ahhoz, hogy megismerjek valakit és elfogadjam társként.
Köszi.
Nem akarom kedved szegni, de ennyi idő után még nem tudhatod. Bárki mondhat bármit.
Lehet, hogy pár hónapig "használ", utána odébbáll.
3-5 év múlva már megalapozottabb lehet az optimizmusod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!