Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1,5 hónapos együttlét után, ha semmi jelét nem látom annak, hogy kezd megszeretni, akkor nem is fog?
Sose fogom megérteni, hogy ilyen nagy kalap semmire miért mondják páran, hogy "kapcsolat", meg hogy "együtt vannak".... Ember, a random munkatársaimmal is bensőségesebb viszonyom van, mint ennek a csajnak veled.
Nem lehet, hogy csak te hiszed azt, hogy együtt vagytok?
Nem tudom a lány helyzetét de elmesélem az én sztorimat, hátha lesz benne hasznos információ. Kiskoromban vertek a szüleim elég rendesen és úgy nőttem fel, hogy az emberi érintés nem volt nekem szükséges, sőt, néha kényelmetlen volt. Később mikor màr csak szóban aláztak megtanultam palástolni az érzéseimet dacból. Egy hónapja vagyok kapcsolatban és minden erőmmel azon vagyok, hogy ez a palástás elmúljon és hogy kifejezzem amit érzek. Az első csóktól kezdve egyre többet fejlődtem és közvetlenebb vagyok, de még mindig nagyon nehéz megtalálni azt a pontot ahol nekem nem erőltetett a kifejezésmód. (Pl egyszer csókolóztunk és random megharaptam a nyakát:D ilyet nem szoktam csinálni de nem éreztem idiótának magam miatta)
Nagyon nehéz dolog megnyílni valakinek és lehet a baràtnőd már érez valamit csak a kifejezés nehéz. Legyél vele türelmes ha látod a fejlődést rajta.
18/l
#1 A lány akarta, hogy legyünk együtt, ő nem akar már kavargatni, ha pedig igen, az csak ideig-óráig jó, meg akkor ő mással is kavar, így tett, hogy ő velem akar lenni. Csak azóta se változott semmi, amióta ezt megbeszéltük.
Utolsó: Ő valószínűleg a nagy ex-szerelme végett ilyen, első szerelme, aki megcsalta. Kb napi szinten említi meg valamilyen formában, ami qrva idegesítő, szóltam is, hogy nem érdekel, nem akarok róla többet hallani, azóta nyugi van pár napja. Csak a poén az, hogy én százszor(akaratomon kívül is) bebizonyítottam, hogy megbízható vagyok és nem egy hulladék, pedig nem érdemli meg, hogy bármit is a kapcsolatba tegyek és hűséges legyek, mert eddig semmit nem kaptam az egészből a szexen kívül, sőt, ott is csak én tevékenykedem.
Mi az, hogy nem érdemli meg, hogy hűséges legyél? A hűséget, de minimum a korrektséget mindenki megérdemli. Ha nem tetszik valami, akkor szakíts, ne légy patkány.
Nem írtam, hogy patkány vagy. Azt írtam, ne legyél az. :)
Szóval azt mondta, hogy megcsalna, és sz--ba se vesz téged.... egyre kevésbé értem, hogy miért állsz vele szóba egyáltalán....?????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!