Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy természetes szőke nő sose lehet olyan szép, mint egy sötéthajú?
A legtöbb szőke nőnek a világos haj miatt szempillája és szemöldöke sincsen, vagy ha van, ritka és világos.
A legtöbbjüknek világos a bőre, ezen sokkal jobban látszanak a bőrhibák, mindig sápadtak, hajlamos a kipirosodásra.
Smink nélkül olyanok, mintha betegek lennének:
Kivételt képez ez alól az a néhány szerencsés szőke, aki annyira karakteres arccal rendelkezik, hogy nem kell magát festeni, de belőlük van a kevesebb.
Valamint maga a szőke szín sem szép.
Vannak ritka kivételek, mint pl ez:
De a legtöbbjük csak valami mosogatólé szín:
Illetve a szőke haj legtöbbször rossz minőségű, vékonyszálú.
Ellenben a barna nők többsége smink nélkül is szép, mivel a sötét haj keretezi az arcot. Szempillájuk, szemöldökük, hajuk dús, sötét.
Mielőtt valaki szóvá tenné, hol a vörösek, a vörösekre megintcsak nem kell festék, mivel nekik egyrészt illik, ha világos a szemöldökük, másrészt a vörös már önmagában feltűnő, öltöztet.
Mielőtt valaki azt gondolná, utálom a szösziket és provokálok, nem igaz. Magam is szőke vagyok, pont ilyen színnel:
Egyedül azért nem festem sötétre, mert attól szempillám ugyanúgy nem lesz, még jobban sápasztana, és úgy néznék ki, mint aki kopaszodik, ha lenő.
De rengeteg szőke festi sötétre vagy vörösre a haját
A szőke dili egyedül Marilyn Monroe idején hódított, és pár évvel a halála után le is csengett.
Már vagy 20 éve pedig a egyértelműen a sötét, szinte fekete haj, barna bőr, mediterrán kinézet az etalon.
Mert most épp "fodított Hitlerbácsi" a propaganda készítője, most az ömlik ránk, hogy fekete, arab, indiai, latin, cigány az igazi férfi, az ultimate machok, az fenomenális szeretők, az igazi szenvedélyesek, akik ráadásul a gonosz többiek (európaiak, távol-keletiek) áldozatai.
Mindig kell egy fősodratú propaganda. Most épp ez van lemezen.
az egész kép számít!
nem csak a haj és nem csak a külső...
lehetsz 10/10-es csaj is ha nem megfelelő a belsőd...
szerintem simán lehet egy szőke nő is nagyon vonzó, a mosolygós lányok a legszebbek amúgy is :)
F
Egyéni vélemény érdekel a témával kapcs.
Ha az érdekelne, én konkrétan szép vagyok-e, akkor kitennék egy képet magamról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!