Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem elvezem a szexet azzal akit a vilagon a legjobban szeretek?
5 fèrfival voltam eddig de közülük csak 1el èlveztem a szexet pont azzal az egyel akit nem is ismertem csak egy kalandnak indult (bàr utàna fèl èvig heti többször összejartunk isteni volt vele a szex)
azòta senki màssal nem èlveztem mèg ennyire
mèg azzal sem aki a vilagot jelenti nekem
kezdek kètsègbeesni
4-es, azért ez messze nem ilyen egyszerű a nőknél. A férfiak picit egyszerűbben működnek szexuálisan.
Kérdező: nem lehet, hogy feszültebb vagy mostanában? Esetleg jobban rágörcsölsz a szexre? Nincs valami nagyobb probléma az életedben? Esetleg bármi fertőzés, vagy rendellenesség lent?
Nekem is nagyon sokáig volt ilyen problémám párommal, mint kiderült, már nem bírom a tangát, és ételérzékenységem is lett, amitől az egész szervezetem kiborult (felszívódási zavarok, folyamatos fájdalmak, mérgezéses tünetek, immunrendszer gyengülése). Szükségem volt egy teljes életmódváltásra, és a mai napig szedem a probiotikumot. Lassan, de kezdek helyrejönni, és a szexuális életünk is javul párommal.
Nem feltétlenül van neked is ilyen komoly gondod, lehet, hogy csak picit hosszabb előjáték, kicsit felszabadultabb hangulat kell. A fontos, hogy beszélj erről a pároddal, találjátok meg a megoldást (nyilván a másik srácot ne nagyon emlegesd, mert csak ártanál vele, de hogy nem olyan jó a szex, mint mondjuk régebben).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!