Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg nem igazi nő, aki nem hord magassarkút?
Figyelt kérdés
Egyik férfi ismerősöm említette a minap, hogy ő nem tud igazi nőként tekinteni arra, aki nem hord magassarkút. Kicsit fennakadtam a dolgon, mert én személy szerint soha nem hordok magassarkút. Ettől még nem gondolom, hogy kevésbé lennék csinos és nőies, sőt. Tényleg magassarkúban és miniszoknyában lehet mérni a nőiességet?2017. szept. 13. 16:05
21/22 anonim válasza:
Dehogy. Vannak nők, akiknek nem állna jól se a miniszoknya, se a magassarkú, helyette másmilyen ruhában szépek ők.
22/22 anonim válasza:
Érdekes, utánam sportcipő-farmer-póló kombóban is megfordulnak a férfiak, nem kell magas sarkút venni hozzá.
Egyszerűen jól érzem magam a bőrömben, boldog vagyok, és ezt vetítem a környezetemre.
Az más kérdés, hogy a kedvesem alacsonyabb nálam, így a magas cipellő alapból kilőve :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!