Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg nem igazi nő, aki nem hord magassarkút?
Én ritkán hordok, de mikor legutoljára csekkoltam, még nő voltam :D :D
A férfiismerősödnek mond meg, hogy mikor először feltalálták a magassarkút, csak a nemes férfiak kiváltsága volt. Aztán ahogy átvették a nők is, úgy lett a magassarkú is egy nőket cibáló téma és a férfiaknak hirtelen "ciki". Pl: "Nem hord magassarkút", "nem megfelelő alkalomra hordja" "túl k-rvás" "túl öregasszonyos" stb stb. (Nem ez az egyetlen olyan dolog, amit a társadalom cikinek vagy gáznak titulált - akár csak a férfiakra nézve is- , amint a nők körében is elterjedt).
En ismertem olyat akinek meg szent meggyozodese volt az, hogy aki nem sminkel ne nevezze magat nonek. Meg olyat is aki szerint ha mar tartalek zsepi sincs nalad, akkor sem vagy melto, hogy nonek erezd magad(igen, jo nagy f**zokkal hozott ossze a sors).
Tanulsag:sminket azota sem rakok fel minden nap, zsebi is csak akkor van nalam, ha megfaztam. Tokre lesz**om oket magasrol.Majd ket ilyen gyoker velemenyere fogok adni, hogy en mitol lehetek/vagyok no. :D
Amikor ilyen sz*rokat olvasok, örülök, hogy az én barátomat egyáltalán nem érdekli, hogy én a lapos, sportosabb cipők mellett teszem le a voksom. :)
Egy Vans is lehet nagyon szép attól függetlenül, hogy vádlit, feneket nem formál. :)
21/L
"Majd ket ilyen gyoker velemenyere fogok adni, hogy en mitol lehetek/vagyok no. :D"
Ebben igazat adok neked. Ugyanakkor ezzel a lendülettel a nők figyelmét is felhívhatnád arra, hogy ne akarják megmondani, mitől lehet vki férfi. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!