Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg nem igazi nő, aki nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg nem igazi nő, aki nem hord magassarkút?

Figyelt kérdés
Egyik férfi ismerősöm említette a minap, hogy ő nem tud igazi nőként tekinteni arra, aki nem hord magassarkút. Kicsit fennakadtam a dolgon, mert én személy szerint soha nem hordok magassarkút. Ettől még nem gondolom, hogy kevésbé lennék csinos és nőies, sőt. Tényleg magassarkúban és miniszoknyában lehet mérni a nőiességet?
2017. szept. 13. 16:05
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Én se hordok soha, kényelmetlen és egyáltalán nem a stílusom (ugyanígy vagyok a miniszoknyákkal, sminkkel, szuper passzos ruhákban, stb.), a férjem pedig kifejezetten örül neki, mert kifejezetten utálja ezeket. Én pedig bárki véleményétől függetlenül nő vagyok, még ha bevallottan nem is egy nőies fajta - nem érdekel, így érzem jól magam :)
2017. szept. 13. 16:44
 12/22 anonim ***** válasza:
Szerintem lehet igazi nő ettől még. Bár nekem férfiként nagyon tetszenek a magassarkú cipők, ám a lapostalpú szandálok, saruk még inkább, értelemszerűen jó időben, mert nagyon szépen kiemeli a lábakat, persze ha azok formásak, ápoltak. De egy platformos szandi is szexi tud lenni.
2017. szept. 13. 17:57
 13/22 Sunshinedoll ***** válasza:

Én ritkán hordok, de mikor legutoljára csekkoltam, még nő voltam :D :D

A férfiismerősödnek mond meg, hogy mikor először feltalálták a magassarkút, csak a nemes férfiak kiváltsága volt. Aztán ahogy átvették a nők is, úgy lett a magassarkú is egy nőket cibáló téma és a férfiaknak hirtelen "ciki". Pl: "Nem hord magassarkút", "nem megfelelő alkalomra hordja" "túl k-rvás" "túl öregasszonyos" stb stb. (Nem ez az egyetlen olyan dolog, amit a társadalom cikinek vagy gáznak titulált - akár csak a férfiakra nézve is- , amint a nők körében is elterjedt).

2017. szept. 13. 18:17
 14/22 anonim ***** válasza:

En ismertem olyat akinek meg szent meggyozodese volt az, hogy aki nem sminkel ne nevezze magat nonek. Meg olyat is aki szerint ha mar tartalek zsepi sincs nalad, akkor sem vagy melto, hogy nonek erezd magad(igen, jo nagy f**zokkal hozott ossze a sors).

Tanulsag:sminket azota sem rakok fel minden nap, zsebi is csak akkor van nalam, ha megfaztam. Tokre lesz**om oket magasrol.Majd ket ilyen gyoker velemenyere fogok adni, hogy en mitol lehetek/vagyok no. :D

2017. szept. 13. 19:31
 15/22 anonim ***** válasza:

Amikor ilyen sz*rokat olvasok, örülök, hogy az én barátomat egyáltalán nem érdekli, hogy én a lapos, sportosabb cipők mellett teszem le a voksom. :)

Egy Vans is lehet nagyon szép attól függetlenül, hogy vádlit, feneket nem formál. :)

21/L

2017. szept. 13. 20:12
 16/22 anonim ***** válasza:
14# A zsepis dolog mogott megis mi volt a logika??
2017. szept. 13. 20:13
 17/22 anonim ***** válasza:
Hogy egy nonek erre mindig oda kell figyelni, mert barmikor adodhatnak olyan helyzetek amikor szukseg van ra es tok gaz ha egy ferfinal pedig van es a nonek kell kernie, nem pedig forditva.
2017. szept. 13. 20:56
 18/22 anonim ***** válasza:
Aha. Mert nincs minden sarkon egy kisbolt, hogy vegyen valaki egy kis csomag zsepit 119 forintért kb... :D Egyes emberek akkora észlények. Mellesleg túl sok helyzetet nem tudok elképzelni, amikor kéne, azon kívül, hogy nincs papír a nyilvános mosdóban, de általában az ember nem használ minden nap nyilvános mosdót.
2017. szept. 13. 21:00
 19/22 anonim ***** válasza:

"Majd ket ilyen gyoker velemenyere fogok adni, hogy en mitol lehetek/vagyok no. :D"

Ebben igazat adok neked. Ugyanakkor ezzel a lendülettel a nők figyelmét is felhívhatnád arra, hogy ne akarják megmondani, mitől lehet vki férfi. :)

2017. szept. 13. 21:04
 20/22 anonim ***** válasza:
Ha ugyan ilyen kaliberu indokokkal jonnek majd, hogy mitol ferfi egy ferfi, akkor fel lesznek.
2017. szept. 13. 21:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!