Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Örülnétek ha a barátnőtök/bará...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Örülnétek ha a barátnőtök/barátotok venne nektek valamit nagyobb értékben?

Figyelt kérdés

Barátom elvesztette az óráját egy közös randin, és egy elég márkás,drága darab volt, amit az első fizetéséből vett. Én arra gondoltam, hogy veszek neki egy hasonlót ugyanolyan értékben, csak nem tudom hogy örülne-e neki vagy sértésnek venné. Nekem jobb a családi hátterem, ugyhogy nekunk, még ha nem is a sajat fizetesemből, nem jelentene problemat megvenni. Ő most ezt nem tudna megtenni..

És az a kérdés, hogy elsősorban, Ti, Férfiak, örülnétek ha baratnőtök megvenne helyettetek valamit?

(20L, 22F)

Köszi a valaszokat :)

2017. szept. 10. 21:32
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
17-es: Sajnos az élet nem fair. Semmivel nem vagyok jobb ember mint ő, mégis olyan szülőkkel áldott meg a sors akik sokat keresnek. Ez egy tény, amit nem hiszem hogy szégyellni kell.
2017. szept. 10. 22:33
 22/25 A kérdező kommentje:
18-as: Szerintem elég személyes olyan szempontbol hogy rohadtul szerette azt az órát, ugyhogy több haszna lenne mint peldaul egy bekeretezett közös képnek, ami valoban szep emlek csak senkit se erdekel igazabol. :D
2017. szept. 10. 22:35
 23/25 anonim ***** válasza:
Én nem venném meg neki,főleg 4 hónap után.Az hogy költ rám valaki,saját önszántából teszi,nem hinném hogy ez arról szól hogy visszaadjam ezt ilyen formában.Volt már hogy kapcsolat elején én is vettem drága ajándékot,nem mondanám hogy nagyon lelkesen fogadta a másik.
2017. szept. 11. 00:32
 24/25 anonim ***** válasza:

4 hónap után nem igazán kellene,de te tudod.

Valaki itt írta,hogy ruhaneműt ne,mert rá van kényszerítve a viselésére az ajándékozott! Ugyan miért lenne? Én simán megmondtam,hogy nem tetszik.Mindenkinek van kis aranyos szája,használja is.

2017. szept. 11. 01:01
 25/25 anonim ***** válasza:

Én nem venném meg "csak úgy", hanem adott alkalomra. Ha nagyon szentimentálisak vagytok, akkor "féléves évforduló", ha ilyen kis dolgokat nem ünnepeltek, akkor esetleg, ha közeleg születés-névnap... vagy kivárnám a karácsonyt, nincs már olyan messze, és ha anyagiak miatt nem veszi meg magának az órát, akkor addig sem fogja megvenni nyilván. :)

Így alkalomra nem cink, de random egy ekkora értékű ajándék sok embert kellemetlenül érint.

(Mondjuk van, aki attól is kiborul, ha születésnapjára/ünnepekre kap valamit - volt ilyen pasim -, de talán négy hónap alatt ennyire már ismered, hogy ő nem ilyen-e. :) )

2017. szept. 11. 08:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!