Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Örülnétek ha a barátnőtök/barátotok venne nektek valamit nagyobb értékben?
Figyelt kérdés
Barátom elvesztette az óráját egy közös randin, és egy elég márkás,drága darab volt, amit az első fizetéséből vett. Én arra gondoltam, hogy veszek neki egy hasonlót ugyanolyan értékben, csak nem tudom hogy örülne-e neki vagy sértésnek venné. Nekem jobb a családi hátterem, ugyhogy nekunk, még ha nem is a sajat fizetesemből, nem jelentene problemat megvenni. Ő most ezt nem tudna megtenni..
És az a kérdés, hogy elsősorban, Ti, Férfiak, örülnétek ha baratnőtök megvenne helyettetek valamit?
(20L, 22F)
Köszi a valaszokat :)
2017. szept. 10. 21:32
11/25 anonim válasza:
ilyesmit én rendszeresen saját magam szeretek megvenni. Mástól nem fogadnám el.
F
13/25 anonim válasza:
Istenem, hát miken nem tudnak problémázni a nők!:D
Persze, hogy örülnénk. Barátod is örülni fog. Vedd meg neki nyugodtan.
14/25 A kérdező kommentje:
még annyi, hogy ő többször is meghívott randikon étterembe/moziba stb szoval igy 4 honap alatt biztos költött rám min 30.000-et, így legalabb ezt visszaadhatnam mert én se szeretem ha meghivnak, de ő midnig eroskodott
2017. szept. 10. 21:58
15/25 A kérdező kommentje:
13-as: Mélyen valahol tudom hogy ő örülne, csak kellett volna a megerősítés, amit nem kaptam meg :D
2017. szept. 10. 22:00
16/25 anonim válasza:
Kedves gesztus lenne. És aranyos tőled, szerintem jó ötlet.
17/25 anonim válasza:
Téged idézve ilyen embertől semmit nem fogadnék el. "Nekem jobb a családi hátterem, ugyhogy nekunk, még ha nem is a sajat fizetesemből, nem jelentene problemat megvenni."
18/25 anonim válasza:
Én utálom ha valaki egy tábla csokinál többet költ rám. Pláne ha olyan dolgot vesz, amire nincs szükségem, és nem személyes.
19/25 anonim válasza:
Rám senki se költsön ennyi pénzt. Úgy érezném, hogy tartozok neki.
20/25 anonim válasza:
A 40.000 forintos órácska az az "elég márkás, drága darab"?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!