Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Ti, hogy próbálkoztok egy nőnél?
Ha mondjuk csak szexet akartok illetve,ha komolyat.
Ha csak szexet mennyi ideig próbálkoztok az adott nőnél?
Nálam nincs ilyen, hogy csak szexet akarok, én mindig komolyan tervezek, legfeljebb "nem működik a kémia"...
Tehát keresem az "igazit" akiről tudom, hogy nincs, de közben jókat kefélek;)
Hogy mennyi ideig próbálkozok az nagy mértékben az adott nőtől függ. Mennyire érzem, hogy passzolunk, jól elbeszélgetünk-e, amilyen jelzéseket ad, hogy nem vagyok neki közömbös...stb.
Nem érdekel az olyan dolog, hogy "csak szex és ennyi".
Komolyat pedig online, hosszabb levelezéssel a találozások előtt.
sehogy.. elérem h kiváncsi legyen rám és ő kezdeményezzen.
kiválóan működik
A csak szexet akarók szoktak a legtovább próbálkozni. Otthon van a feleségük, a barátnőjük, vagy 2-3 csajt szédítenek egyszerre, ők aztán tényleg ráérnek hónapokig várni, nem sietnek sehova.
Szóval ha ez alapján akarod kiszűrni, hogy csak meg akar a fektetni, akkor nagyon rossz úton jársz. Ahogy akkor is, ha azt gondolod, hogy "tényleg érdeklődik irántam", meg "tényleg meghallgat" az garancia, hogy ne csak szexre vágyjon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!