Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A prostituáltak lenézik a vendégeiket?
Oké, belőlük élnek. De mit gondolnak a vendégről? Gusztustalan lúzernek?
Igazából arra lennék kiváncsi, hogy azokat a férfiakat, akik prostikhoz járnak, vajon még a prostik is lenézik, vagy csak a társadalom?
A kérdésemmel nem szeretnék minősíteni senkit és semmit. Olyanok válaszoljanak, akik jártasak a témában.
Köszönöm
Tekintve hogy volt már házasság szolgáltató és vendég között, ezért azt biztosan mondhatjuk, hogy van amelyik nem nézett le legalább egy ügyfelet. Egy másikról is biztosan tudom, hogy nem, viszont olyat is tudok aki lenézi. Ezen kívül van aki akkor is csinálná, ha nem kapna érte fizetést, na ő se nézi le az ügyfeleket.
Én az ügyfeleket általánosságban lenéző szolgáltatóról ugyanazt gondolom, mint a prostikat lenéző ügyfelekről: nagy kavarodás van az agyukban.
én kétlem h lenéznék. A hülye prosztó bunkó ápolatlanokat na azokat...
de am tök jókat szoktunk dumálni
Kétlem. Ha nem lennének a vendégeik, akkor nem tudnának ők se boldogulni.
Szerinted a fodrászok lenézik a vendégeiket? :D
Vagy a fogorvosok? :)
Én fogorvosom poénosan el kezdett oltogatni amit vettem és jó szándékból csinált.
Nem nagy hibáim vannak, csak fogkövem van és le kell szedetni, ő meg kiszúrta, hogy voltkihagyásom sajna fogmosásba.
Prostik egyik fele meg lenézi az ügyfelet, nem szereti csinálni amit csinál. Volt aki pld szopni nem akart. (stb)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!